Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (36/138) > >>

Theronth:

--- Cytat: Doom w Marca 17, 2013, 14:19:59 ---Naprawdę są jeszcze ludzie którzy wierzą że jak mają dynamiczne IP Neościerwa i podobnych to są niewykrywalni? o.0
Puszke proszę Cię...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mona X w Marca 17, 2013, 14:30:06 ---Skąd wiecie, że to NC.?

--- Koniec cytatu ---
Tak napisał jakiś wyskrobek na Ze Shittani. Bez dowodów.

Czy mogę poprosić do telefonu Isengrima? Z tego co wiem jest prawnikiem i jego opinia byłaby bardziej miarodajna od zebranych tu wypocin jednodniowych userów z zapędami na zostanie nową Anną Marią Wesołowską.

Pol Kent:

--- Cytat: Theronth w Marca 17, 2013, 15:30:15 ---Czy mogę poprosić do telefonu Isengrima? Z tego co wiem jest prawnikiem i jego opinia byłaby bardziej miarodajna

--- Koniec cytatu ---
Buhahahahaha...jakby prawnicy byli zgodni/wiarygodni w swoich opiniach na jakikolwiek temat  :P :P :P
Każda sprawa kończyła by się na 1, no może 2-3 rozprawach  ;D
O tzw "błędach formalnych/proceduralnych" o których słyszymy niemal co dzień w ogóle nie byłoby mowy  ;D
Idealista się znalazł.  :P

Soulscream:

--- Cytat: Merle78 w Marca 17, 2013, 15:08:40 ---LOL myslalem, ze to bedzie ktos sprytniejszy a tu kablowka. Przeciez to jakby sie samemu na widelec nabic.

I myslisz, ze tak duzy operator jak UPC ignoruje prawo i nie ma logow ruchu?

--- Koniec cytatu ---

Nic nie mysle, tylko informuje. Caly temat mnie po prostu bawi, bo za internetowe piksle taka drama.

Precelek:

--- Cytat: Soulscream w Marca 17, 2013, 16:03:11 ---bo za internetowe piksle taka drama.

--- Koniec cytatu ---

i to jest najlepsze ^^

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Marca 17, 2013, 15:30:15 ---

--- Koniec cytatu ---
No...niezłe...ale jak to ma się do tematu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej