Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (35/138) > >>

Doom:
azell podejrzewam że na Twoją opinię w dość znacznym stopniu rzutuje sprawa 1PAD z czołgów gdzie jak doszły mnie słuchy to był faktycznie inside job i nawet podobno dostaliście o tym info od WG. Tutaj podobno jeszcze nic nie wiedomo

Egzarcha:

--- Cytat: azell w Marca 17, 2013, 14:48:54 ---poczytałem troche wywodw domorosłych prawników i pękam ze smiechu :)

--- Koniec cytatu ---

Twój wywód też nie świadczy o tym, iż wiesz o czym mówisz.

Po co tyle jadu. Chłopaki chcą zgłosić sprawę do prokuratury. Mają prawo. Jeśli nie spróbują, nie poznamy praktycznej wykładni prawnej w tym zakresie. Tym samym w interesie wszystkich, poza złodziejami, jest poznać tego finał.

azell:
w przypadku 1PAD to wg nic nam nie powdało nawet ip :)

tu bardziej chodzi o to co ludzie wypisują. Uwielbiam takie forumowe Ally McBeal :)
--- Cytat: Egzarcha w Marca 17, 2013, 15:11:23 ---Twój wywód też nie świadczy o tym, iż wiesz o czym mówisz.

Po co tyle jadu. Chłopaki chcą zgłosić sprawę do prokuratury. Mają prawo. Jeśli nie spróbują, nie poznamy praktycznej wykładni prawnej w tym zakresie. Tym samym w interesie wszystkich (poza złodziejami), jest poznać tego finał.

--- Koniec cytatu ---

chyba wiem bo już w swoim krótkim życiu pisałem już kilkadziesiąt zawiadomień o popełnieniu przestepstwa :) ale co tam pewnie masz racje

Alice9:
czytaj się tego juz nie da  ;).
a jeśli to właściciel tych kont stwierdził że dość tego - koniec z dawaniem do potrzymania - już się natrzymali w paszczach - i sam przeniusł tytany w bezpiezne miejsce bo jest tak wpływowy i potężny że ma wtyki wcześniej - to była by to waszym zdaniem kradzież czy nie...?

jeśli tak towarzysze - no to ugrzeźliście w czarnych wiekach komunizmu. To musi być cięzkie tyle lat trzymać w paszczy, czuć tą nieskazitelną woń tytana... a potem się to zabiera - jeśli właściciel konta podją taka decyzje, a mogl ja podjac bo wkoncu to byly jego konta niewazne jakim komunistycznym przekrętem zdobył tą virtualną valutę, no to stawia was panowie w zabawnym świetle - tropiąć czarownice która prawdopodobnie jest najzwyczajniej właścicielem - zresztą jeśli te konta były pana Xeo, zobaczcie jak mało napisał na ten temat, bo tam pewnie boki zrywa i bym się wcale nie zdziwił i ma zjebisty humorek.

przeanalizujcie se jaki był zawsze c0ven jak dawał do potrzymania "dreda" itd  ;D, może dotrze do poniektórych czym to było naprawde...
że zarząd wywodził się z czasów PRL`u a styl zarządzania to Lenin. W każdym razie z bardzo dużym prawdopodobieństwem towarzysz Xeo wam pokazał  ;D, spuście wodę, zamknijcie kibel i zacznijcie zbierać na swoje własne tytany.

akira akawa:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej