Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
akira akawa:
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 13:43:36 ---
stuff.
--- Koniec cytatu ---
Tak tu się rozpyszczasz i faflunisz , a odwagi zabrakło by sie z prawdziwego nicka zalogować...
ps
twoje api jest nic nie warte
bo to postać założona tylko
do pryskania tu jadem
Rohun:
--- Cytat: Doom w Marca 17, 2013, 14:02:36 ---Rohun zaczyna mnie męczyć czytanie Twoich wypocin. Definitywnie jesteś kimś kto powinien psychologom pokazać na lalce gdzie CIę zła władza c0venu dotykała, w celu ustalenia terapi, względnie jesteś jednym z dyrów LFN jeśli nie samym Ozzym który jest wkurzony o to ze Xeovar zdążył zmienić hasła na tytanach coho zanim je podpierdoliliście z tym co sie dało.
Zacznij pisać merytorycznie, pokaż swojego maina a nie chara który służy najwyraźniej do anonimowego trlowania, a nede wszystko przestań próbować flejmować poza wyznaczonym na to działem bo za to ostatnie dość szybko się doigrasz
--- Koniec cytatu ---
To dawaj.
Banuj od razu.
Już zauważyłem, że tylko jeden tok myślenia ma tutaj prawo bytu.
Jak Ci cytaty prawne nie wystarcza (nie będe wspominał o logicznym myśleniu) do merytorycznej treści mojego przekazu to nic więcej nie mam do dodania.
Dla jasności nie jestem z LFNu.
Jeżeli naprawdę ktoś "okradł" c0ven to jasne, że mu sie czapa należy.
Osobiście wiem co Xeowar i inni tam robią więc wychodzę z założenia, że nie rzuca sie kamieniami mieszkając w szklanym domu.
Teraz się zamykam :)
Merle78:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 17, 2013, 14:05:42 ---IP z ktorego dokonano kradziezy nigdy wczesniej nie logowalo sie na tytany.
--- Koniec cytatu ---
Co niestety nie wyklucza, ze nie byl to ktos z osob z dostepem maskujacy swoje slady. Ot zycie.
Rohun, piszesz takie farmazony, ze naprawde sie nie chce czytac i nie dziwie sie Doomowi, bo g...o wnosisz do tematu.
Jan Morgenstern:
Z kontem jest tak, ze ktos je zakladal, uzyty do tego zostal jakis adres mailowy. Jezeli nawet kilka osob uzywa konta nie koniecznie musza miec dostep do maila. W sumie po tym, kto jest wlascicielem skrzynki mozna dojsc kto jest wlascicielem kont.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 14:07:39 ---Już zauważyłem, że tylko jeden tok myślenia ma tutaj prawo bytu.
--- Koniec cytatu ---
Tak, a centrala stoi na serwerze coven.org. To ze piszesz bzdury nie ma tu nic do rzeczy 8)
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 14:07:39 ---
Osobiście wiem co Xeowar i inni tam robią więc wychodzę z założenia, że nie rzuca sie kamieniami mieszkając w szklanym domu.
--- Koniec cytatu ---
Osobiscie wiem, co robisz pod koldra
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 14:07:39 ---Teraz się zamykam :)
--- Koniec cytatu ---
tak jasne...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej