Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (27/138) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 13:43:36 ---Czyli jestem winny ale niewinny Wysoki Sadzie??

hahaha

--- Koniec cytatu ---

Nie nie, to znaczy ze prawo kraju, w ktorym doszlo do przestepstwa jest nadrzedne w stosunku do regulaminu gry. Juz rozumiesz?

--- Cytat: qlko1 w Marca 17, 2013, 13:50:16 ---CAT daliście ciała z tymi tytanami, deal with it.

--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie, ze dalismy ciala z tymi tytanami. I wlasnie z tym dealujemy.

Zgudi:

--- Cytat: Egzarcha w Marca 17, 2013, 13:46:27 ---http://www.gram.pl/news/2010/10/14/pierwszy-skazany-za-wirtualna-kradziez.shtml
--- Koniec cytatu ---

W tej sytuacji sprawa była ewidentna. Złapano gościa za włam na konto i kradzierz itemów z użyciem keylogera.

Rohun:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 17, 2013, 13:51:56 ---Nie nie, to znaczy ze prawo kraju, w ktorym doszlo do przestepstwa jest nadrzedne w stosunku do regulaminu gry. Juz rozumiesz?

--- Koniec cytatu ---

A w jakim kraju kliknałeś na przycisk "akceptuje warunki EULA"?? Pytam bo widze, ze absolutnie nie rozumiesz tego o czym piszesz.

Jego wina jest większa niż moja Wysoki Sądzie.
lulz jeszcze raz.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 13:53:49 ---A w jakim kraju kliknałeś na przycisk "akceptuje warunki EULA"?? Pytam bo widze, ze absolutnie nie rozumiesz tego o czym piszesz.

--- Koniec cytatu ---
lol :) nie pij tyle w niedziele

edit:
--- Cytat: Rohun w Marca 17, 2013, 13:30:27 ---więc więcej nie będe się wypowiadał.

--- Koniec cytatu ---

Rohun:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marca 17, 2013, 13:55:34 ---lol :) nie pij tyle w niedziele

edit:

--- Koniec cytatu ---

Cat. Odpowiedz tak szczerze bo wszyscy wiedzą, że tytki covenowe należały do aliansu i nie były prywatne.
Obsługiwałeś więcej niż jeden, że aż tak kurczowo trzymasz się tego wszytkiego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej