Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (82/106) > >>

Pol Kent:

--- Cytat: Soulscream w Maja 24, 2013, 15:18:32 ---http://themittani.com/news/ccp-guard-50000-skillpoints-launcher-issues

--- Koniec cytatu ---
Jakoś umknęła mi ta wiadomość. Sorry za larum.  :(

Danath Riddick:
Dla mnie takie problemy mogą być dalej. Dla chcącego dało się grę uruchomić. Skille leciały dało się grać i bonusik w postaci 50000.

Pol Kent:
Ktoś zapoznawał się bliżej ze zmianami w eksploracji na SiSi i zechciałby się podzielić spostrzeżeniami. Ja przeleciałem ze 30 systemów low-sec i nie znalazłem ani jednego 3/10, 4/10 kompletnie nic. Kilka radarow, kilka magneto (po nowego Data i Relic site) kilka nienumerowanych plexów, kilka WH.
Radar/Magneto (Data/Relic) generalnie bez ratów, raz czy dwa wyspawniło mi jakąś fregatkę. Raz chyba nawet dwie. TAk, ze w zasadzie da się robić te Relic/Data nowe kompletnie nieuzbrojoną fretką  T1 do skanowania o ile czegoś nie zmienią jeszcze. W hi-secu byle char ze skillami na 3 będzie mógł robić Data/Relic bez problemu. A jak jeszcze dorzuci sobie na takiego Herona co ma 5 mid-slotów te nowe modułki poprawiające skanowanie to już full-luzik.
Natomiast muszę powiedzieć, że bez T2 Code breakera/Analyzera często zdarzało mi się nie wygrać mini-gierki a w rezultacie "nie otworzyć" znaleziska.
Jednocześnie dziwny dla mnie jest ten etap kiedy po otworzeniu "z kufra" wylatują na wszystkie strony mini kontenery. Nie widzę szansy żeby je wszystkie zebrać chyba ze nie znam "myku" na to. Leci z nich (przynajmniej mnie leciał) crap, jakies Carbony, scrap-metale, pojedyncze partsy salvage.  ???

Spotkałem też w low-secu 2 razy nowego rata - Clone Soldier...ćośtam, tego co dropi nowe tagi. Za każdym razem rat był sam na belcie w cruzie. Cruz trochę twardszy od normalnego rata ale żaden "mini-oficer"  ;) Bounty na nim 1,5kk. Nie miałem w pobliżu stacji CONCORDU więc nei wiem jak to dalej wygląda.

HammerSnake:
btw ktoś tam dzisiaj wstawił filmik z sisi, ale go ludzie zgonili i chyba topic powędrował do kosza, mniejsza o to, tam była jakaś poświata wędrująca po ekranie ala forcefieldowa? Coś nowego wskazuje? dostarcza jakiś informacji czy tylko taki tam efekt graficzny od którego można dostać oczopląsu?

sztosz:
To nowy skaner pokładowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej