Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Zgudi:
--- Cytat: MrYogi w Maja 12, 2013, 20:43:41 ---Właściwie z tego co widzę jest haczyk.
Tego dodatkowego plexa zdaje się dawać co 30 dni, jeśli chce się mieć skilowanie na 2 charach naraz, ale zalogować się i tak możemy na jedno
Jeśli faktycznie okaże się że tego dodatkowego plexa będzie trzeba placic co 30 dni to dupa ( poza sytuacją jak na jakimś charze tylko coś trzeba doskilować )
Ale w normalnej sytuacji lepiej mieć osobne konto, gdy będzie można mieć 2 chary naraz zalogowane a nie jeden.
--- Koniec cytatu ---
Dla mnie opcja przydatna. Nie mam chęci i czasu zajmować się i utrzymywać drugie konto.
Więcej aktywnych kont = musisz więcej grać.
Goomich:
A co ta za różnica w zajmowaniu się jednym, a dwoma kontami, że aż tyle czasu i chęci to wymaga?
Azradiel:
--- Cytat: Mona X w Maja 13, 2013, 12:53:35 ---A co ta za różnica w zajmowaniu się jednym, a dwoma kontami, że aż tyle czasu i chęci to wymaga?
--- Koniec cytatu ---
Rożnica polega na tym, że jak masz dwa konta to mogą być online dwa na raz, ale jeżeli z jakiegoś powodu przestaniesz opłacać drugie konto to nie masz do niego dostępu.
Z nowym systemem, masz jedno konto i tak długo jak masz je opłacone masz dostęp do obydwu postaci, niezależnie czy opcja uczenia się jest aktywna na jednym czy na dwóch postaciach.
Opcja będzie na pewno przydatna, chociaż mi się nie podoba i wolał bym, żeby jej nie wprowadzali.
MGGG:
Gdyby do tego jeszcze dorzucili możliwość przełączenia się pomiędzy charami na jednym koncie bez konieczności robieni log of-log in co chwila byłoby już naprawdę super.
Samo rozwiązania jest jak najbardziej okey. Alta do produkcji/handlu/PI wole mieć na jednym koncie z mainem. Nie musze go trzymać zalogowane non stop. Wydaje się polecenia i mozna go zostawic.
Pol Kent:
--- Cytat: Azradiel w Maja 13, 2013, 13:47:55 ---Rożnica polega na tym, że jak masz dwa konta to mogą być online dwa na raz, ale jeżeli z jakiegoś powodu przestaniesz opłacać drugie konto to nie masz do niego dostępu.
Z nowym systemem, masz jedno konto i tak długo jak masz je opłacone masz dostęp do obydwu postaci, niezależnie czy opcja uczenia się jest aktywna na jednym czy na dwóch postaciach.
Opcja będzie na pewno przydatna, chociaż mi się nie podoba i wolał bym, żeby jej nie wprowadzali.
--- Koniec cytatu ---
A zechciałbyś wyjaśnić dlaczego Ci się to nie podoba ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej