Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (60/106) > >>

MrYogi:
Właściwie z tego co widzę jest haczyk.
Tego dodatkowego plexa zdaje się dawać co 30 dni, jeśli chce się mieć skilowanie na 2 charach naraz, ale zalogować się i tak możemy na jedno
Jeśli faktycznie okaże się że tego dodatkowego plexa będzie trzeba placic co 30 dni to dupa ( poza sytuacją jak na jakimś charze tylko coś trzeba doskilować )
Ale w normalnej sytuacji lepiej mieć osobne konto, gdy będzie można mieć 2 chary naraz zalogowane a nie jeden.

sztosz:
No właśnie nie koniecznie. Dodatkowego plexa płacisz za 30 dni skilowania na drugiej postaci na tym samym koncie. Ale za to żeby konto było było aktywne musisz płacić tylko 1 plexa na miesiąc. Alta tylko do wystawiania sell orderów w Jita/Amarr/etc. wygodniej mieć na tym samym koncie, bo w ogólnym rozrachunku o wiele mniej to kosztuje ;)

Doom:
Czyli opcja przydatna dla ludzi którzy podobnie jak ja na częsci kont mają specjalizowane chary które od czasu do czasu trzeba dokształcić z powodu nowego contentu...
dotychczas albo się zatrzymywało skilowania maina na takim koncie, albo czasowo dawało przeniesienie chara na specjalne konto pod takie działania

Phobeus:

--- Cytat: MrYogi w Maja 12, 2013, 20:43:41 ---Właściwie z tego co widzę jest haczyk.
Tego dodatkowego plexa zdaje się dawać co 30 dni, jeśli chce się mieć skilowanie na 2 charach naraz, ale zalogować się i tak możemy na jedno
Jeśli faktycznie okaże się że tego dodatkowego plexa będzie trzeba placic co 30 dni to dupa ( poza sytuacją jak na jakimś charze tylko coś trzeba doskilować )
Ale w normalnej sytuacji lepiej mieć osobne konto, gdy będzie można mieć 2 chary naraz zalogowane a nie jeden.

--- Koniec cytatu ---
Taka opcja będzie rewelacyjna dla osób które mają na jednym koncie np. 2 postacie działające w oddzielnych korpach i zajmujące się różnymi od siebie aspektami gry (kiedy grasz jedną postacią, to nie jesteś w stanie poświęcić uwagi drugiej), które pasowałoby skillować równocześnie. Między innymi ja tak mam i chętnie skorzystam z takiej opcji

MrYogi:
Skorzysta się napewno, bo opcja doskilowania to bajer,  jednak jakbym miał coś skilować w dłuższym terminie to już osobne konto.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej