Eve Online > Wsparcie techniczne

Eve się nie uruchamia

<< < (2/9) > >>

Doom:

--- Cytuj ---4. Sprawdzenie konfiguracji sprzętowej, przede wszystkim czy nie ma wątpliwości, że karta graficzna obsługuje wszystkie efekty w grze. Mogło się coś zmienić wraz z którymś z małych patchy.
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałem o tym. Można to sprawdzić odpalając grę w safe mode (w menu start powinien być skrót). Gra powinna się uruchomić ze wszystkim  ustawionym na minimum

--- Cytuj --- Bezpośrednie odpalenie eve.exe z folderu gry próbowałem - włącza mi się launcher.
--- Koniec cytatu ---
Przecież pisałem. W katalogu głownym masz skrót do launchera, ale masz też katalog "bin" a w nim plik który powinien startować grę z pominięciem launchera

--- Cytuj ---Jak sprawdzić dziennik zdarzeń?
--- Koniec cytatu ---
ppm na to co u Ciebie robi za "mój komputer" znany z windy xp i starszych. W vista i 7 jest to po prostu komputer i domyślnie nie siedzi na pulpicie tylko w menu start, z menu po ppm wybierasz zarządaj, a tam w lewej kolumnie opcja typu podgląd zdarzeń (rozwijalna na zdarzenia programów, sprzetowe itp)

Zgudi:

--- Cytuj ---Reinstal Windy w grę nie wchodzi, prędzej przestanę grać niż rozwalę sobie warsztat pracy na parę dni.
--- Koniec cytatu ---

Dlatego mam dwa systemy. Warsztat pracy na linuxie, a gra na windzie :)

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 05, 2013, 00:10:06 ---Dlatego mam dwa systemy. Warsztat pracy na linuxie, a gra na windzie :)

--- Koniec cytatu ---

Praca na linuxie, lol. Dobra, nie róbmy offtopa :)

sztosz:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 05, 2013, 01:40:20 ---Praca na linuxie, lol. [...]

--- Koniec cytatu ---
Sam mam na virtualu linucha w którym czasem częściej siedzę niż w windowsie hoscie. Wszystko zależy co jest twoją pracą.

Zgudi:

--- Cytat: sztosz w Marzec 05, 2013, 06:31:15 ---Sam mam na virtualu linucha w którym czasem częściej siedzę niż w windowsie hoscie. Wszystko zależy co jest twoją pracą.

--- Koniec cytatu ---
Przesiądź się na desktopa, to zobaczysz różnicę, ja na virtualu pracowałem jakiś czas to miałem problemy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej