0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
zadnego z was nie widzialem wczoraj o 6:00, choc ptf bylo w pelnym skladzie...
Cytat: "eva(e)"Cytat: "Marquiz"Cytat: "KERISO"..e tam..Moge byc BezRobotny, ale BezEvowy - nigdy Keri am taki sam problem, bo ja bez Obydwuch EvEk nie moge zyc... a moja mnie bije, ze bez tej on-line to bardziej niz bez tej RL To ciekawe Kochanie jak to jest i bez ktorej bardziej......?mam dla was pomysl marq niech ona gra w eve z toba:P
Cytat: "Marquiz"Cytat: "KERISO"..e tam..Moge byc BezRobotny, ale BezEvowy - nigdy Keri am taki sam problem, bo ja bez Obydwuch EvEk nie moge zyc... a moja mnie bije, ze bez tej on-line to bardziej niz bez tej RL To ciekawe Kochanie jak to jest i bez ktorej bardziej......?
Cytat: "KERISO"..e tam..Moge byc BezRobotny, ale BezEvowy - nigdy Keri am taki sam problem, bo ja bez Obydwuch EvEk nie moge zyc... a moja mnie bije, ze bez tej on-line to bardziej niz bez tej RL
..e tam..Moge byc BezRobotny, ale BezEvowy - nigdy
Za trzy godziny wychodz? do roboty.Czas ju? si? po?o?yc spac.Zachodz? jeszcze do ?azienki sprawdzic czy mi si? pranie wysuszy?o w pralce.K?tem oka dostrzgam w lustrze swoj? nieogolon? od czwartku g?b?.My?l, która pojawi?a si? w momencie otwierania pralki nawet mnie nie zdziwi?a:"INSPECT MERCHANDISE"...
LOL :twisted: Ja mam problemy z zasypianiem po nadmiarze PVP. Musze ograniczyc tak przynajmniej do 1AM bo pozniej pikawa nie daje spac
.
Godzina: ko?o 5 nad ranemLokalizacja: gdzie? miedzy gejtamiTemat: sami oce?cieZa dnia te? co? trzeba robi?
czasem wydaje mi si? ?e ?yj? na planecie ziemia w XI wieku ... :twisted: :wink:
Cytat: "roofi"i ja tam by?em, miód i wino pi?em...beka rasowy ammar kiedy wy sie nauczycie nie przekrecac nazw? bez obrazy roofi nie dotyczy to tylko ciebie.3 raz w ciagu 24h to widze. jaki ammar? AMARR !!!!
i ja tam by?em, miód i wino pi?em...beka rasowy ammar
ireul we? prosze poprawk? na 5 rano i ?e od 4h nie mia?em fajek( naszcz?scie nikt nie zamie?ci? mojego tsowego monologu na ten temat ) przepraszam mniej i bardziej ura?onych amarr'ów pozdrawiam
Cytat: "roofi"ireul we? prosze poprawk? na 5 rano i ?e od 4h nie mia?em fajek( naszcz?scie nikt nie zamie?ci? mojego tsowego monologu na ten temat ) przepraszam mniej i bardziej ura?onych amarr'ów pozdrawiamRoofi to hardcorowiec jak sie za cos bierze to na powaznie, sen :?: a co to jest i komu potrzebne :twisted: ps. palenie fajek powoduje impotencje