Eve Online > Wsparcie techniczne
Eve sie nie wlacza
Bamsey Amraa:
Ostatni patch do windowsa 7 skutkowal u mnie takimi objawami. Pomogl powrot do poprzedniej wersji sprzed patcha i wylaczenie autouptade windy ...
Astachajos:
Ja mam Windows XP, więc rozwiązanie z powrotem do poprzedniego patcha nie zadziała :) I jako odpowiedź na post któregoś z użyszkodników- moja karta graficzna to Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family. Ktoś ma jeszcze inne rozwiązanie tego problemu? Serwis techniczny CCP nie spieszy się zbytnio z odpowiedzią na moją petycję. I problem z providerem mojego internetu to nie jest, bo na drugim komputerze podłączonym do tej samej sieci Eve działa.
SokoleOko:
--- Cytat: Astachajos w Kwiecień 08, 2013, 11:20:17 ---Ja mam Windows XP, więc rozwiązanie z powrotem do poprzedniego patcha nie zadziała :) I jako odpowiedź na post któregoś z użyszkodników- moja karta graficzna to Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family. Ktoś ma jeszcze inne rozwiązanie tego problemu? Serwis techniczny CCP nie spieszy się zbytnio z odpowiedzią na moją petycję. I problem z providerem mojego internetu to nie jest, bo na drugim komputerze podłączonym do tej samej sieci Eve działa.
--- Koniec cytatu ---
No i mamy solucję - niestety, to kompletnie nie wystarczy.
sztosz:
Na zintegrowanych układach z Core iX działa ledwo ledwo, a965 to jest zabytek.
Umsiak:
A na radeonie HD 6770m powinno pójść? Też mi się nie chcę gra odpalić:/
Nawigacja
Idź do wersji pełnej