Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (15/38) > >>

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Stycznia 27, 2013, 16:03:33 ---EVE to nie jest gra dla ciebie, bo ma kiepskie PvE, WoW jest duzo lepsze.

--- Koniec cytatu ---

Oczywiscie, ze masz racje. Kazda gra ma lepsze PVE od EvE. A w PvP kazda gra MOBA jest rowniez duzo lepsza dzieki mechanice rozgrywki. Twoja peunta ?

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 27, 2013, 16:46:11 ---CEO Goonsów musi być kolegą od piwa dla Soulscream, że tak inni go przepraszają, kasują krytyczne posty. Nie wiem, może Soulscream dzwoni do kolegi i mówi "Hi Mittani! I have a problem with this one. You need to kill him". Mittani: "No problem, i will send him to hell, we will find him everywhere"

--- Koniec cytatu ---

Wiekszosc osob z mojego czasu juz nie gra. Tak naprawde dzisiejszy goonswarm ma niewiele wspolnego z Goonami z starej daty i wiekszosc osob, ktora ma aktywne konta tam to sa j4g.

Yavax Zavro:

--- Cytat: Tloluvin w Stycznia 24, 2013, 09:20:53 ---Kolejny przyklad.
Co jakis czas wraca kwestia ksiezycow, ale jakos nie widze by ktos mowil - zdzejmijmy ograniczenia SS na elementy posowe. Ludzie zaczna pozyskiwac mineraly z ksiezycow w hi secu to bedzie latwiej przelamac monopol powerblokow, a jak [tu nazwa wrogiego/nielubianego corpa/sojuszu/powerbloka] postawi sobie fabryke tytanow w hi secu to wypowiemy im wojne i bedziemy polowac na ich frachty z materialami i obstawe. Bedzie tez miejsce gdzie bedzie mozna sie napie#$%^ jak wygonia nas z 0.0.
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej niech wypierdolą kopanie księżyców i będzie po sprawie. Problemem CCP jest to, że content gry rozrósł się do takich rozmiarów, że chłopaki sobie totalnie nie radzą z trzymaniem wszystkiego w ryzach.
A prawda jest taka, że wszystko powinno działać tak, żeby CCP w ogóle nie musiało ingerować w mechanikę gry, by ktoś nagle nie stawał się super potężny.
Niestety CCP poleciało na kasę i być może wkrótce się obudzi z ręką w nocniku.

BTW Niedawno chyba świętowali przekroczenie liczby 500.000 aktywnych kont. Czy oni w ogóle wiedzą jak to jest mało na dzisiejsze standardy MMO?

Zgudi:
Soulscream nie masz postaci, ale tak coś czuję, że chętnie byś na trochę wrócił :). Ja dlatego nie sprzedam maina jak bym znów przestał grać.

--- Cytuj ---Niestety CCP poleciało na kasę i być może wkrótce się obudzi z ręką w nocniku.
--- Koniec cytatu ---

Takie teksty słyszałem wielokrotnie przy okazji wszelkich innych gier MMO, w jakie dane mi było spróbowac zagrać lub chociaż poczytać. Jak ludzie zaczynają mówić tak o eve, to się zaczynam martwić o jej przyszłość.

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 27, 2013, 16:54:03 ---Soulscream nie masz postaci, ale coś czuję, że chętnie byś wrócił, przynajmniej na trochę :). Ja dlatego nie sprzedam maina jak bym znów przestał grać.

--- Koniec cytatu ---

Mam dostep do mojej starej postaci Talitana. Jest nie aktywne w Amok, ktory jest czescia GS. Nie wracam bo wiem, ze po pierwszych 2 dniach gry bym sie zanudzil na smierc. Solo, small pvp jest fajne, ale juz mnie tak nie kreci jak kiedys. Jedynie co lubie to swiat polityki i milo patrze jak to sie toczy i rozwija. Wszystkie dramy z tym zwiazane i teoretyczny "sandbox" czyni ta gre atrakcyjna, ale grac nie musze by wracac do tego. Jak mam wolny czas to wole sobie pobiegac w Planetside 2 z goonami albo spotkac sie z przyjaciolmi na billardzie poza gra :).

--- Cytat: Yavax Zavro w Stycznia 27, 2013, 16:53:36 ---BTW Niedawno chyba świętowali przekroczenie liczby 500.000 aktywnych kont. Czy oni w ogóle wiedzą jak to jest mało na dzisiejsze standardy MMO?

--- Koniec cytatu ---

Zaraz ktos Ci tu powie, ze bardzo dobrze bo to elitarna gra dla elitarnych ludzi. Pieprzenie.

Yavax Zavro:

--- Cytat: Soulscream w Stycznia 27, 2013, 16:59:07 ---Zaraz ktos Ci tu powie, ze bardzo dobrze bo to elitarna gra dla elitarnych ludzi. Pieprzenie.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Fakt faktem - EVE jest grą bardziej wymagającą niż inne gry (elitarność?), ale faktem jest też to, że wielu graczy, którzy doszli do pewnego punktu zapoznania się z grą po prostu z niej odchodzą, bo nie są w stanie znieść, że płacą albo tracą czas na utrzymanie konta w grze, która jest najzwyczajniej częściowo zepsuta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej