Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (7/38) > >>

Tylio:
Wspólne floty widziałem osobiście na gridzie. Co do źródeł z których wiem o ustaleniach Solarów i CFC to ogóły Solarzy przekazali NC. drogą oficjalną, a o szczegółach donieśli szpiedzy. Później zebrane informacje potwierdziło szefostwo Gypsy Band: Blaster Worm i DrKrom4eg. Wielu ludzi przechodziło z Gypsy Band do Solar Fleet i na odwrót. Przepływ jakichkolwiek informacji między tymi aliansami był bezproblemowy.

Soulscream:

--- Cytat: Tylio w Stycznia 21, 2013, 20:29:20 ---Wspólne floty widziałem osobiście na gridzie. Co do źródeł z których wiem o ustaleniach Solarów i CFC to ogóły Solarzy przekazali NC. drogą oficjalną, a o szczegółach donieśli szpiedzy. Później zebrane informacje potwierdziło szefostwo Gypsy Band: Blaster Worm i DrKrom4eg. Wielu ludzi przechodziło z Gypsy Band do Solar Fleet i na odwrót. Przepływ jakichkolwiek informacji między tymi aliansami był bezproblemowy.

--- Koniec cytatu ---

Ok Blaster Worm. Spoko. Ten sam co pisał eseje narodowe tego co mu nie pasowało.

Tylio:
Nie wiem co pisał i nie wiem jakie to ma znaczenie. Zakładam, że jakieś epopeje nie związane z rzeczywistością. Nikt nie pytał go o jego zdanie, ani o to co mu się wydaje. Gdyby tak było to jego fantazja/charakter mogłyby być brane pod uwagę przy ocenianiu trafności jego wniosków. Pytano go o fakty, nie o jego przemyślenia. O to co wie, a nie jakie wnioski z tego wyciągną.

Soulscream:

--- Cytat: Tylio w Stycznia 21, 2013, 20:42:05 ---Nie wiem co pisał i nie wiem jakie to ma znaczenie. Zakładam, że jakieś epopeje nie związane z rzeczywistością. Nikt nie pytał go o jego zdanie, ani o to co mu się wydaje. Gdyby tak było to jego fantazja/charakter mogłyby być brane pod uwagę przy ocenianiu trafności jego wniosków. Pytano go o fakty, nie o jego przemyślenia. O to co wie, a nie jakie wnioski z tego wyciągną.

--- Koniec cytatu ---

Jego fakty, sa jak fakty Mittaniego. Dobre w konkretnej sytuacji. Solar zrobil to co zrobil z okazji starego NC. Uderzyli w momencie kiedy byli najslabsi, a dorabianie jakies pieprzonej ideologii w tym  jest chore. Ile to razy sam bylem swiadkiem tymczasowych standow +5 pod konkretna walke.

CATfrcomCheshire:
Soulscream oczywiscie wie lepiej :P Jak zawsze.

edit: ciekawy komentarz, tez sie sklaniam ku tej wersji, ze jezeli wojna wybuchnie to to bedzie fake, ustawka zeby zadowolic szeregowcow po obu stronach, i jednoczesnie przekonac reszte galaktyki ze CFC i HBC to nie jest jeden wielki powerblok... Jezeli technet ani supery nie beda spadac, to ta wersja sie potwierdzi.

my version is simple.

HBC & CFC won at null sec..... bored yeah..... fuck...

HBC~ they have RvB in highsec
CFC~ yeah great fun, lets do that down here. Sound good to you? Players are fighters right?
HBC~ Sounds good to me... SOV? Moons?
CFC~ off the table, thats a no no.
HBC~ sounds good. Lets do it. Players still get to blow up spaceships, they love it.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej