Eve Online > NoobGarten
Opłaty abonamentowe - czy granie musi być tak drogie?
[CBIRR] Soobocz:
Dla mnie jak zaczynasz grę z zamiarem zarobienia na nią grając to długo nie pograsz. Niestety ale realna kasę trzeba zainwestować moim zdaniem co najmniej pól roku. To są tak naprawdę 3 gtc.
KiFuso:
Legalne prepaidy polecam kupować w Polskich sklepach, więcej metod płatności i mniej problemów. Zawsze kupowałem poprzez allegro w sklepie Inexus i nigdy nie miałem problemów w porównaniu do np. shatteredcrystal.
Co do zarabiania na swojego pierwszego PLEXa, jakoś 8 miesięcy temu kumpel zaczął przygodę z EVE i zakupił tylko jednego prepaida (czyt. 2 miechy grania) a potem już był w stanie opłacać konto poprzez to co lubił - handel, industry itd.
Tak na prawdę, wiele zależy od gracza, co lubi robić, jak dysponuje swoim czasem, na czym się koncentruje itd. tutaj takiej prostej metody jak w innych MMO nie ma, że wystarczy moby bić to kasa wpadnie. W dodatku trzeba umieć to wszystko ogarnąć w taki sposób, aby gra nie zbrzydła.
Maciek26:
Dzięki wszystkim za wyjaśnienie mi tych podstawowych kwestii ^^ Co mnie niesamowicie pozytywnie zaskoczyło to społeczność zgromadzona na tym forum - pomoc jaką otrzymałem zarówno tutaj, na forum jak i oferty pomocy w samej grze jest dla mnie nieoceniona... Trafiłem nie tyle na odpowiednią, mega rozbudowaną grę z ciekawym uniwersum co na odpowiednich ludzi... DZIĘKUJĘ :)
Kaliando:
Celem nie tworzenia niepotrzebnych wątków spytam tutaj. Czy istnieje 30 dniowe GTC? Pytam, ponieważ znalazłem taką ofertę http://www.keye.pl/games/product/id/7126/EVE-Online-Eve-Online-30-dni-+-bonusy.
HammerSnake:
Do tworzenia nowych kont były od dawna, są nawet chyba pudełkowane evki z 30 dniowym, ale czy można tym czymś przedłużyć stare konto?- dają gratisy jak pod nowe(deska itp).
Działają chyba nawet jak affiliante- tak myśle, że jak steam sprzedaje evke na promocji co 3 miesiące za 2-5 euro czy za 15 to im to wisi, bo z affiliante pewnie dostają 10 dolców od każdej sprzedanej kopii.(no ale to moje przemyślenia, bo warunki na jakiś sprzedaje steam to jedna z największych tajemnic świata)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej