Eve Online > NoobGarten

Opłaty abonamentowe - czy granie musi być tak drogie?

<< < (5/10) > >>

Maciek26:

--- Cytat: Mona X w Grudnia 26, 2012, 17:48:02 ---Obawiam się, że Eve może być dla ciebie zbyt skomplikowana.

--- Koniec cytatu ---

Po prostu liczyłem na łatwą gotówkę w początkowej fazie rozgrywki w postaci "paczki". Proszę nie wyciągać wniosków na temat mojej osoby na podstawie tego tematu z jednego prostego powodu.. Po prostu nie wiem nawet, czy pytania które zadaje mają sens - nigdy nie miałem jeszcze do czynienia z tym tytułem.

PS. Jestem studentem 2 roku.

SokoleOko:

--- Cytat: Maciek26 w Grudnia 26, 2012, 18:08:25 ---Po prostu liczyłem na łatwą gotówkę w początkowej fazie rozgrywki w postaci "paczki". Proszę nie wyciągać wniosków na temat mojej osoby na podstawie tego tematu z jednego prostego powodu.. Po prostu nie wiem nawet, czy pytania które zadaje mają sens - nigdy nie miałem jeszcze do czynienia z tym tytułem.

PS. Jestem studentem 2 roku.

--- Koniec cytatu ---

Zapoznaj się z jednym z cytatów z mojego podpisu. W dodatku, na tym forum jesteśmy bardzo hardcore'owi :)

DrackUll:

--- Cytat: Skeer w Grudnia 26, 2012, 16:53:04 ---Pan też ubarwia, milicja wcale nie jest och i ach z tego co wiem i też jest tam ostry grind. Szukanie factionów na beltach w low jest czymś dziwnym? Wielokrotnie znajdowałem fajne implanty w lowsecu.

--- Koniec cytatu ---

Ostry grind? Zastanawiałeś się czemu w milicji najczęściej spotyka się teraz kilkudniowe postacie, pewnie nie.
Tak w ogóle masz jakieś własne doświadczenia związane z milicją?
Zarabianie w milicji nie wymaga skili i dużego doświadczenia dlatego polecam to młodym, jak się już wybiją, odkują i ogarną to pewnie sobie pójdą gdzieś indziej bo milicja jest specyficzna i może wydawać się nudna co nie którym :P
Np. ostatnie kilka dni robiłem plexy(niezbyt się do tego przykładając) dla milicji gallente, subaltem o magicznej liczbie SP 500k, nazbierałem ok 400k LP(jednocześnie grindując stand na tyle że mogę zbierać misje lvl 3, co jest dobrym punktem zaczepienia bo jeden run misji da mi standingi na lvl 4, których robienie jest wręcz cziterskim sposobem na koxanie LP przy tym tierze jaki ma gallente ), nie wiem dokładnie ile to jest warte ale na pewno kilkaset milionów.
Różnica między mną a autorem topicu jest taka, że ja znam mechanikę a on nie, ale jeśli nie jest gamoniem i/lub znajdzie kogoś kto mu wyłoży kawę na ławę to poradzi sobie ;)

Dziobak:
Prezenty nie są jakieś mega, więc chyba nie ma co się na nie spinać, nie dają nic dodatkowego niż podstawowe wersje a ich cena tak naprawdę, to drobne na paczkę zapałek do szlugów jak by porównywać do plexa.

Rash'kan:
Mam kolegę z CBC, który wszedł do korpa z postacią z 2mln sp (czyli mniej więcej tyle ile masz jak szybko skończysz UA).
 Zaczął zbierać złom noctisem, w tym czasie skillując gallente bsy i hybrydy t1.
Dwa miesiące później, kupił sobie chara za 20b, plus imple, dwa frakcyjne vindicatory.

Oczywiście poświęcił na to sporo czasu, ale jest studentem jak Ty więc pewnie też możesz podobna ilość.
Ok zgodze się z Sokole, że był to ciężki grind, ale w tej chwili kolega skupuje eskalacje, klepie około 5 tygodniowo (czyli poświęca średnio pół godziny dziennie) i ma i na statki i na plexy do obu kont.

Reasumując, bullshitem jest twierdzenie, że przez 6-9 miesięcy masz płacić za konto real money, natomiast zarabianie na początku będzie wymagało po pierwsze czasu, a po drugie ludzi, którzy będą chcieli Ci pomóc i podzielić się chociazby swoja wiedzą.

Dlatego proponuje UA, a później coś co Ci będzie pasowało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej