Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Nitefish w Grudzień 19, 2012, 10:41:05 ---Bo w grze nie liczy ci nosów, dlatego inaczej pokazuje. W tym konkretnym przypadku lotniska prawie zawsze możesz ciągnąć cap o ile sprytnie to rozegrasz.
--- Koniec cytatu ---
Fakt, zwracam honor, zapomniałem że lotniska, szczególnie te raciarskie, capacitora mają prawie jak NPC.
Zresztą nie mówiłem o wskazaniach tylko jak to się zachowuje w praktyce, na subcapitale nie ma najmniejszego sensu zakładać i neuta i nosa, bo chwila moment i nos tylko ładnie sie świeci ;)
Doom:
--- Cytuj ---Nosy po nerfie są mniej niż nic nie warte, działają do momentu gdy cap przeciwnika przekracza poziom twojego, gdy spadnie jedynym efektem jest efekt graficzny, a od Cursa cap przeciwnika niknie w oczach . Dobre są jedynie na PVE, gdzie cap NPCy jest niewyczerpalny
--- Koniec cytatu ---
Zdziwiłbyś się
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Grudzień 19, 2012, 10:49:57 ---Zdziwiłbyś się
--- Koniec cytatu ---
Tzn? Co masz dokładnie na myśli?
Doom:
Raty mają skończony cap. Tyle ze go nie używają. Jak wydrenujesz rata do poziomu niższego niż Twój cap to przestajesz dostawać prąd z niego i musisz zmienić sobie bateryjke
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Grudzień 19, 2012, 11:45:32 ---Raty mają skończony cap. Tyle ze go nie używają. Jak wydrenujesz rata do poziomu niższego niż Twój cap to przestajesz dostawać prąd z niego i musisz zmienić sobie bateryjke
--- Koniec cytatu ---
No to mnie rzeczywiście zdziwiłeś, byłem święcie przekonany że raty mają nieskończonego capa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej