Eve Online > Retribution
Zmiany w dokowaniu?
Skeer:
Nom, technicznie działa bez zarzutu, w przeciwieństwie do okien, z którymi nie lubię się pieprzyć.
Skaza:
Mam podobny problem.
Gdy EVE jest zminimalizowane, np. podczas skoku, po wyjściu z warp statek nie dokuje, ani nie używa bram, do czasu przywrócenia na ekran klienta.
SokoleOko:
Od początku gram w trybie "fixed window". Nie dość, że przełączenie między klientami zajmuje mi ułamek sekundy, to jeszcze mogę mieć na wierzchu normalną przeglądarkę (żeby popatrzeć na mapę czy poczytać gazetę).
W minionym tygodniu ze dwa dni spędziłem wożąc stuff na AP po Empire (mając zminimalizowanego klienta, bo w tym czasie pracowałem) i wszystko działało normalnie.
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2012, 13:49:34 ---Od początku gram w trybie "fixed window". Nie dość, że przełączenie między klientami zajmuje mi ułamek sekundy, to jeszcze mogę mieć na wierzchu normalną przeglądarkę (żeby popatrzeć na mapę czy poczytać gazetę).
W minionym tygodniu ze dwa dni spędziłem wożąc stuff na AP po Empire (mając zminimalizowanego klienta, bo w tym czasie pracowałem) i wszystko działało normalnie.
--- Koniec cytatu ---
Window Mode na lapku to dla mnie koszmar.
Doom:
FIXED window nie window, te opcje różnią się nieco bardziej niż rozmiarem okna i widocznością ramek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej