Eve Online > NoobGarten

Ile można wydać ISK na CNR aby nie prowokować samobójców w High Sec

<< < (2/10) > >>

Goomich:

--- Cytat: Prowe w Listopada 23, 2012, 16:52:13 ---
Do jakiej ogólnej wartości ISK (hull + moduły) można wyposażyć CNR-a aby nie narażać się na odstrzelenie w High Sec-u?

--- Koniec cytatu ---

Zeby mieć stuprocentowa pewnosc nieodstrzelenia CNRa w hajseku, proponuję nie wydawać więcej niż 0 ISK na hull i moduły.

[BWTF] Xapitan Bomba:
O inaczej, jakie alpha jest potrzebne i ilu osób minimalnie wymaga pomyślna campa na coś pokroju CNR w hajseku? Zakładając że zafitowany na pve w moduły t2?

[VIDE] Herezja:
Z tego co mnie pamięć nie myli CNR to frakcyjna odmiana ravena ustawiona pod DPS za to Scorpion Navy to statek pod tanka i ma mniejszy DPS od CNR-a. Czyli CNR wymaga lepszego sprzętu niż Scorp aby osiągnąć te same osiągi defensywne co się przelicza na ilość isk zainwestowaną w moduły. Ratle to statek na drony głównie a Scorp i CNR to rakietowce.

SokoleOko:

--- Cytat: 6thsurvivor w Listopada 23, 2012, 19:32:58 ---O inaczej, jakie alpha jest potrzebne i ilu osób minimalnie wymaga pomyślna campa na coś pokroju CNR w hajseku? Zakładając że zafitowany na pve w moduły t2?

--- Koniec cytatu ---

Tornado ma 12k alfy (EM/Therm/Explo). Policz sobie, uwzględniając resy. Jedno tornado jest warte circa 120 mil z fitem.

Doom:
Zapomnij o CNR w kontekście "mam tank i jestem za tani żeby opłacało się mnie skasować". Ewentualnie możesz pobawić się ancyliary XL, ale pamiętaj ze wtedy masz zapas amunicji na max dwie misje.
Ship jest generalnie upierdliwy pod kontem tankowania, z zachowaniem jakiegoś dps uzasadniającego zakup CNR a nie CNS

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej