Eve Online > NoobGarten
Ile można wydać ISK na CNR aby nie prowokować samobójców w High Sec
Theronth:
Obstawiałbym długi i męczący crosstraining.
Doom:
--- Cytat: GlassCutter w Listopada 26, 2012, 14:35:32 ---A zadam takie niewygodne pytanie: dlaczego nie rattle? Znajomy potrzebował raciarki więc wzięliśmy pod lupę cnr'a, scorpa navy i rattle. Szczerze nie widzę żadnego uzasadnienia by nie używać rattla... 700dps z sentr > 800 z rakiet do których ograniczone są statki caldari
--- Koniec cytatu ---
Bo rattler strzela za pośrednictwem dron. Jak jesteś noobem który na dzień dobry zrobił dominiksa, to do ratlera potrzebujesz tylko dobić caldari bs i troche shield tanka. Ile to trwa? Miesiąc? Chyba nawet nie.
Jak jesteś caldari który zrobił sobie rakietowego bs'a to cros jest taki "troche" dłuższy
GlassCutter:
Znajomy jest caldari, gra chyba z 5 miesięcy.. Rattla zrobilismy z konieczności (marne skille) na aktywnym tanku z cap boosterem i daje to wszystko rade.
SokoleOko:
Po 4 grudnia raty będą aggrować drony (jak Sleeperzy), wiec podejrzewam że droneboaty zniknąć z PvE ;)
Żeby taki Rattle miał sens, to trzeba i dron T2, i gallente BS-a na V (Caldari może być na IV)... to nie jest sprzęt n00b-friendly.
Prowe:
--- Cytat: SokoleOko w Listopada 26, 2012, 14:54:24 ---Po 4 grudnia raty będą aggrować drony (jak Sleeperzy), wiec podejrzewam że droneboaty zniknąć z PvE ;)
--- Koniec cytatu ---
Heh... tak więc całkiem przypadkiem dobrze zrobiłem, że nie wpakowałem się w Rattlesanke. Od razu się humor poprawił :)
A wracając do CNR. Założyłem jedno Adaptive T2 zamiast jednego Explosive Deflection i tych Matarów z okrutnym DPS zrobiłem na dwa razy. Niezły postęp, wcześniej 6 powrotów a teraz tylko jeden
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej