Eve Online > NoobGarten

Ile można wydać ISK na CNR aby nie prowokować samobójców w High Sec

<< < (4/10) > >>

[VIDE] Herezja:
Zastanawiam mnie jedno.
Skoro kolega @Prowe już od kilku osób "usłyszał", że fitowanie CNR-a jest problematyczne i wymaga sporej ilości ISK to czemu nie przeskoczy na Skorpiona. Tanim kosztem zbuduje na nim fit tankujący w sumie każdą misję. Po co się szarpać z CNR-em ??

Doom:
Bo z bliżej nieznanych przyczyn ludzie uważają ze te 50-75 dps (wariant z cruise missile na t2 damage modach) więcej które CNR zapewnia tą siódmą rurą rakietową warte jest ponoszenia problemów z tankiem

Emtecpl:
z tym powrotem króla na tron bym się wstrzymał

Prowe:

--- Cytat: Herezja w Listopada 24, 2012, 15:47:57 ---Zastanawiam mnie jedno.
Skoro kolega @Prowe już od kilku osób "usłyszał", że fitowanie CNR-a jest problematyczne i wymaga sporej ilości ISK to czemu nie przeskoczy na Skorpiona. Tanim kosztem zbuduje na nim fit tankujący w sumie każdą misję. Po co się szarpać z CNR-em ??

--- Koniec cytatu ---

Zastanawiam się nad przesiadką. Byłby to najlepszy moment, ponieważ chciałem wymienić Rigi na T2. Buduję więc sobie różne kombinacje fitu Navy Scorpiona z tego czym aktualnie dysponuję aby nie zwiększać niepotrzebnie kosztów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Wszystkim za rady serdecznie dziękuję, każdą brałem pod rozwagę. Bardzo fajny pomysł był z Crystalami, jednak 2bil za cały set +3 to trochę za dużo. Nie chcę się spłukać do zera. Jednak dziękuję za przypomnienie o tych implantach, może kiedyś je założę.

[VIDE] Herezja:
Fakt DPS ma swoje znaczenie ale ... Kolega @Prowe wyraźnie zaznaczył, że nie ma za dużo funduszy i nie chce je wdupić na samobójczym ataku.
Z 2 strony patrząc motyw Crystali jest moim zdaniem najlepszym dla Niego rozwiązaniem. Jak by nie było imów Mu nie wyskanują, statek już ma.

Ps. Cały set Crystal-i jest dość drogi ale ... na początek popatrz na ceny nie pełnego setu bez o ile pamiętam Omegi lub też zastanów się czy low grade nie kupić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej