Eve Online > Retribution

Propuszken and KerbiOko

<< < (5/6) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Rash'kan w Listopad 14, 2012, 12:18:58 ---Ja kiedyś straciłem indyka z bpckami a battle mi go wyliczył na jakieś 18b, także na tamtym rankingu jestem spalony :P

--- Koniec cytatu ---

ISK nie ma znaczenia.

Liczy się tylko:
- jaką klasą shipa leciałeś (cruiser to cruiser - nie ważne czy ma fit meta 0 czy oficerski)
- jakiej klasy shipa zabiłeś
- ile było osób na killmailu.

Lt Rook:
Otwiera człowiek oczy "rano", pogoda jak spod psa, jak tu sobie humor poprawić, myśli: onet? neee, same gimbusy, demotywatory? neee, też gimbusy, CENTRALA to jest TO, Centrala nigdy człowieka nie zawiedzie, śmieszna napinka od samiutkiego rana. TAK trzymać panowie!

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Lt Rook w Listopad 14, 2012, 12:32:24 ---Otwiera człowiek oczy "rano", pogoda jak spod psa, jak tu sobie humor poprawić, myśli: onet? neee, same gimbusy, demotywatory? neee, też gimbusy, CENTRALA to jest TO, Centrala nigdy człowieka nie zawiedzie, śmieszna napinka od samiutkiego rana. TAK trzymać panowie!

--- Koniec cytatu ---
Ja pasuję, pielęgniarka chce mi laptopa zabrać bo ciśnienie skacze  :P
Ale swoją drogą jak tak człowiek popisze, krążenie lepsze, może odleżyn nie będzie  ;D

Rash'kan:
Powiedzmy, że rzucam kb bo argumentów brak, ale przynajmniej nie twierdzę, że 180 osób to w rzeczywistości przypadkowo spotkany 50 osobowy gang, a tak poza tym latam cały czas solo i wszyscy dookoła się mylą :D

A co do battleclinica, hm w takim razie jestem bardziej chujowy niż myślałem :P
Aczkolwiek trochę mnie dziwi, że zabicie tempesta w 4 vagi, jest liczone jako 5 razy mniej wartościowe niż zabicie hounda przez stilleto.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Listopad 14, 2012, 12:46:27 ---Powiedzmy, że rzucam kb bo argumentów brak, ale przynajmniej nie twierdzę, że 180 osób to w rzeczywistości przypadkowo spotkany 50 osobowy gang, a tak poza tym latam cały czas solo i wszyscy dookoła się mylą :D

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście masz rację, jako pilot preferujący szwendanie sie solo nie mam prawa wejść do floty obronnej, bo to popsuje mój wizerunek.... Jak raz czy dwa wypije gorzka kawę bo cukru zabrakło, to znaczy że jestem miłośnikiem niesłodzonej? Troszkę pomyślunku a nie szukanie na siłę argumentów z czapy tylko po to żeby mieć "ostatnie" słowo.

Wracając do tematu, wcześniej czytałem że właśnie na to mają być dictory, o scramblach nic nie było. Więc jak to ma w rzeczywistości być? Moja angielska zdeka kuleje więc prośba o łopatologiczne uświadomienie  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej