Eve Online > Retribution

Propuszken and KerbiOko

<< < (4/6) > >>

Rash'kan:
Eee, chyba już za bardzo się zakręciłeś :D
Ktoś tu pisał, że lata cały czas solo i to nie byłem ja :]

50 osób?
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=14595422
ja tu widzę 183.

EDIT: A w ogóle ja nie twierdzę, jesteś pro pefaułperem to by było zabawne, siedzieć w CFC i się za takiego mieć, ale taki whine jest bardzo zabawny :D

SokoleOko:
Dobrym miernikiem jak się lata jest jednak ranking battleclinica. F1 pushers nie mają szansy być tam zbyt wysoko, bo za killa dostaną 0,2 punkta, podczas gdy solo kille przynoszą 10-20. Czasem i 80 jak ktoś lata frytką.

Nie mówię, że tego systemu nie da się zmanipulować, ale... jednak działa :)

Rash'kan:
Ja kiedyś straciłem indyka z bpckami a battle mi go wyliczył na jakieś 18b, także na tamtym rankingu jestem spalony :P

Doom:

--- Cytuj ---Dlatego MJD nazywane jest już teraz "GTFO module", a zgadnij kto najbardziej lubi GTFO....
--- Koniec cytatu ---
Bo przecież wszyscy wiemy że raciarka zaftowana tankiem pod dany dmg od ratów to statek którym świetnie się będzie walczyć z pvp sprzętem...

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Listopad 14, 2012, 12:03:39 ---

EDIT: A w ogóle ja nie twierdzę, jesteś pro pefaułperem to by było zabawne, siedzieć w CFC i się za takiego mieć, ale taki whine jest bardzo zabawny :D

--- Koniec cytatu ---

Sorry Winnetou, ale to nie ja wyjechałem z proviblobem czy wyciąganiem śmiesznego killboarda bo argumentów brak  :)
No i nie ja zacząłem lamentacje że kerbiry zaczną uciekać bo jakis nowy moduł ma wejść  :) Faktem jest że o tym module wiadomo od co najmniej pół roku i do tej pory lamentacji nikt nie uskuteczniał.
Ehhh, te podłe CCP, nic tylko by utrudniał życie pefauperom a kerbiry hołubił....
Dziwne że nikt nie rzucił tematu że będzie trudniej zablobować flote BSów na bramie tylko pierwsze co, to "kerbiry uciekna"
Stąd mój sarkazm i prześmiewki właśnie z takich pefauperów, dla których pvp to jedynie złapanie małobronnego kerbira na pasku czy na anomalce.
OK, kuniec, bo rzeczywiście to idzie w głupim kierunku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej