Eve Online > Wsparcie techniczne

Artefakty graficzne

<< < (4/4)

Xeovar:
TBH ja popre Sokola. Mam Win8 wszędzie gdzie się da, w robocie większość mojego działu na tym już pracuje i żadnych problemów. A radki zawsze były bardziej krnąbrne od nvidii, co nie oznaczy że ta ostatnia jest idealna, swój zasób problemów ma.

Deaell Portt:

--- Cytat: Xeovar w Październik 23, 2012, 08:00:21 ---TBH ja popre Sokola. Mam Win8 wszędzie gdzie się da, w robocie większość mojego działu na tym już pracuje i żadnych problemów. A radki zawsze były bardziej krnąbrne od nvidii, co nie oznaczy że ta ostatnia jest idealna, swój zasób problemów ma.

--- Koniec cytatu ---
Ciekawe gdzie ty Xeo pracujesz skoro premiera jest 26.10. , a juz tak smigacie na win 8. Jakis oddzial Microsoftu w Polsce ? W sklepach tez jeszcze nie do dostania. Wiec jak to zrobiliscie :d ?

papugoz:
"kupili" w sklepach torrentowych :)

ManganMan:
Chyba że cos tego sortu:
http://www.gambler.pl/MATERIAL/6893/ruszyla,przedpremierowa,sprzedaz,komputerow,z,windows,8.html

Xeovar:

--- Cytat: Deaell Portt w Październik 23, 2012, 09:36:16 ---Ciekawe gdzie ty Xeo pracujesz skoro premiera jest 26.10. , a juz tak smigacie na win 8. Jakis oddzial Microsoftu w Polsce ? W sklepach tez jeszcze nie do dostania. Wiec jak to zrobiliscie :d ?

--- Koniec cytatu ---

Win8 RTM jest dostępny dla klientów MS od początku września, jeżeli masz umowę Licensing, SA, OVL, OVS lub licencję na MSDNa ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej