Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (135/192) > >>

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Kwietnia 02, 2015, 12:35:00 ---Poczekajmy 2.5 roku :) Wtedy naprawdę przekonamy się czy coś z tego konkretnego powstało, czy odwrotnie, przeczytamy "Cierpliwości! poczekajmy jeszcze 2.5 roku". Wszak prace pełną parą ryszyły dopiero 1.5 roku wstecz.
--- Koniec cytatu ---

Kupując na allegro ZAWSZE wybieram płatność przy odbiorze. Zauważyłem, że wtedy sprzedającemu znacznie bardziej spieszy się z przesyłką. A Roberts? Jemu się już nigdzie nie spieszy :)

Płatność z góry za towar to często lekki hazard, płatność z góry za obietnicę to już hardkor. Cóż, podobno najbardziej opłaca się sprzedawać marzenia.

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Kwietnia 02, 2015, 11:15:12 ---Nie czaje czym ten typ się jara, sam siebie chyba chce przekonać że dla takiego niczego warto było wyjebać 1000$.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Już w pierwszym Star Treku (serialu) były lepsze "efekty specjalne". I nie było takich bugów jak ta śluza po lewej stronie, która najpierw jest, potem znika, a gdy już widzimy kosmos przez dziurę - to znów się pojawia.

Goomich:
Z lewej strony nie ma śluzy.

SokoleOko:

--- Cytat: Mona X w Kwietnia 02, 2015, 14:13:07 ---Z lewej strony nie ma śluzy.

--- Koniec cytatu ---

Czymkolwiek jest zaznaczony przeze mnie element:
http://i.imgur.com/ctLKah2.jpg

Znika ok. 1.55 i pojawia się ok. 2.20.

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 02, 2015, 14:17:06 ---Czymkolwiek jest zaznaczony przeze mnie element:

--- Koniec cytatu ---

Do tego jest silnik przykręcony:

--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 02, 2015, 14:17:06 ---Znika ok. 1.55 i pojawia się ok. 2.20.

--- Koniec cytatu ---

Pewnie się grze damage state'y pojebały. Latanie wieloosobowe ma wejść od 2.0, a teraz mamy ledwie wersję 1.1.

--- Cytat: Ptysiu w Marca 31, 2015, 16:56:54 ---Ktoś się z 1 kwietnia pospieszył?

--- Koniec cytatu ---

To tylko Zgudi znalazł na w sklepie najdroższą paczkę i się onanizuje, że można zamówić tysiąc sztuk.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej