Forum Gry > Inne gry

Scam Citizen

<< < (134/192) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Kwietnia 02, 2015, 11:12:51 ---zapomnieli o próżni?

--- Koniec cytatu ---

W kombinezonie był, widać że ma hełm na głowie. Nie czaje czym ten typ się jara, sam siebie chyba chce przekonać że dla takiego niczego warto było wyjebać 1000$.

Ptysiu:
Ja się tam w sumie cieszę, że projekt jest tak dofinansowany. Gry na pewno nie kupię nim nie miną 3-4 lata, to znaczy gdy będę kupował nowy komputer, bo ten który mam obecnie zakupiłem niedawno. Wymagania gry spełnia w stopniu minimalnym, a z powodu jednej gry nie będę kupował kolejnego, czyli poczekam sobie. W rezultacie ominą mnie wszystkie perturbacje związane z rozwojem SC i pewnie dostanę go za 1/4 ceny w taniej serii. :)

Qlko1:

--- Cytat: Ptysiu w Kwietnia 02, 2015, 12:07:11 ---W rezultacie ominą mnie wszystkie perturbacje związane z rozwojem SC i pewnie dostanę go za 1/4 ceny w taniej serii. :)
--- Koniec cytatu ---

Mam podobne podejście. Jakoś nie mam ochoty zakładać się z Robertsem o kilkaset $, że za 3 lata wyda grę, którą będę usatysfakcjonowany.

Xeovar:

--- Cytat: qlko1 w Kwietnia 02, 2015, 12:16:19 ---Mam podobne podejście. Jakoś nie mam ochoty zakładać się z Robertsem o kilkaset $, że za 3 lata wyda grę, którą będę usatysfakcjonowany.

--- Koniec cytatu ---

Ja się założyłem o $37 jeszcze na kickstarterze, jakbym wiedział jak to będzie wyglądać po 2.5 roku to pewnie bym się nie założył....

Zgudi:

--- Cytat: Xeovar w Kwietnia 02, 2015, 12:26:19 ---Ja się założyłem o $37 jeszcze na kickstarterze, jakbym wiedział jak to będzie wyglądać po 2.5 roku to pewnie bym się nie założył....

--- Koniec cytatu ---
Poczekajmy 2.5 roku :) Wtedy naprawdę przekonamy się czy coś z tego konkretnego powstało, czy odwrotnie, przeczytamy "Cierpliwości! poczekajmy jeszcze 2.5 roku". Wszak prace pełną parą ryszyły dopiero 1.5 roku wstecz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej