1. DOBRA ZABAWA>KB>SOV
2. KB świadczy o bardzo wielu rzeczach.
3. CFC =/= HBC? Szczerze mówiąc to nikt poza członkami CFC i HBC nie rozróżnia tych bloków jako osobnych tworów.
4. Tak, Raiden wyparował dzięki wam, bez was dali by sobie radę
5. W całym EvE są stosunki Król>Wasal. HBC i CFC to nie wyjątek.
6. Nie wiem co Nulli miało zrozumieć, przecież dalej opierają się na zasadzie Król>Wasal.
7. Śmieszy mnie ta totalnie wyssana z palca propaganda, którą rozsiewa CFC i HBC jakoby Nulli miało się przenosić na tereny po FAIL. Już od tygodnia wg. themittani.com NC. powinno zostać pozbawione pomocy Nullków, którzy niby robią regroup na południe. Nullki zostają w Tribute i dalej pomagają farmić CFC
SOV będą mieć, ale do wynajęcia. Coś jak C0ven.
8. Na tym podsumowaniu z KB jest 13 C0venowców, a nie 8.
9. Tak, 13 pilotów z C0venu to mało, często wystawiają ponad 2-krotnie większe floty. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale aby osiągnąć ten sam procent pilotów we flocie TEST musiałoby wystawić 265 pilotów. Było was tam 57 - to tak jakby C0ven wystawił 2.5 pilota. Aktywność C0venu jest mala, ale wasza jest w granicy błędu statystycznego.
10. Od kiedy trzeba mieć SOV żeby mieć swoje mięso armatnie? To nie ma ze sobą nic wspólnego.
11. 800 killi to ty na miesiąc nie masz nie mówiąc o tygodniu. Owszem, kille pojedynczego pilota w blobie świadczą tylko o jego aktywności. Co innego kille całej floty. Porównanie wyników dwóch flot po bitwie daje jakiś obraz o sumarycznych umiejętnościach ludzi w każdej z flot.
12. C0ven stracił SOVa mieszkając od 2 lat w Stain. To tak jakbyście stracili jakiś system w Malpais. Strasznie byście to odczuli...tak jak C0ven.