Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Jabolex:
--- Cytat: Tooten w Grudnia 12, 2012, 21:19:31 ---Czyli przyznajesz, że o swój teren nie walczyliście, a tylko go dostaliście z łaski?
--- Koniec cytatu ---
Co to znaczy nie walczyliście?
Jak byłem/byliśmy we flotach testów (Delve i dalej) to walczyłem czy nie?
Jabolex:
--- Cytat: FN w Grudnia 12, 2012, 21:20:52 ---a co tu plakac, hbc to jak chinskie obuwie z bazaru, rozjebia sie po paru miesiacach to idzesz po nastepne do innego czajnika
--- Koniec cytatu ---
Poziom abstrakcji Twojej odpowiedzi na mój post przerósł moją percepcję.
Że się zapytam co ma piernik do wiatraka?
mpp:
--- Cytat: Julius Septimus w Grudnia 12, 2012, 21:16:16 ---Cała sytuacja wynikła z tego, ze komuś się pojebało o której pos wychodzi godzinę później, więc jak wskoczyliscie to bylismy jeszcze w lesie :D
Ludzie musieli się pologować, wrócić do t-8, musielismy sprawdzić intel itp.
EDIT:
Pl było zajete bitką z -A- a capsy i supercapsy mieliście na standby i jesli nie umieralibyście w takim tempie to pewnie byscie je rzucili :P No i staszliwy fail z brakiem dictoa w odpowiednim momencie. Z dictorem wybilibysmy Wam te apoki do nogi :(
--- Koniec cytatu ---
musze tam do tego t-8 wsadzic jakiegos cloacky devotera z cynem :-p
Tooten:
--- Cytat: Jabolex w Grudnia 12, 2012, 21:25:02 ---
Poziom abstrakcji Twojej odpowiedzi na mój post przerósł moją percepcję.
Że się zapytam co ma piernik do wiatraka?
--- Koniec cytatu ---
Nic dziwnego że nie strzelacie skoro wasza percepcja ssie.
SokoleOko:
--- Cytat: Jabolex w Grudnia 12, 2012, 21:17:55 ---Mój alians to kerbiry/kopacze/producenci.
Ty zabijałeś raciarki - widzisz różnice, pewnie nie.
--- Koniec cytatu ---
Muhehehheehe. Pomyśl. POMYŚL. Czy można zgarnąć 1000 killi w pół roku zabijając raciarki? 5 raciarek dziennie, 7 dni w tygodniu? Czy raczej kille nabija się w bitkach, gdzie w jeden wieczór masz 30? Albo i 100, jak IRC się dobrze podłoży? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej