Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (193/259) > >>

Jabolex:

--- Cytat: WhiteCat w Grudnia 12, 2012, 14:06:34 ---Proszę poprawiłem za Ciebie  :)

Po prostu HBC to ciemna masa i robicie z EVE jeden wielki HighSec

--- Koniec cytatu ---

Ufff, myślałem że będzie "członek" - taki żart.
Jak to było:
"Pokaż na lalce gdzie ten Hisec Cię skrzywdził..."
BTW a ostatnio było:
"Hurrra cele same do nas przylatują..." Lol, ha, ha, hi, hi.

Jednak ja was PvPerzy nie potrafię zrozumieć (tych którzy tu piszą, bez generalizowania), choć jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...

Tooten:

--- Cytat: Jabolex w Grudnia 12, 2012, 13:51:35 ---
Napisz proszę od kiedy goonsi są sojusznikiem HBC, lub jak Teści źle traktują sojuszników z HBC?

--- Koniec cytatu ---

Hmmm... Jakoś w marcu jak jeszcze "latałem" w  Razorze całe CFC przyleciało ratować testom cztery litery przed inwazją... AAA :) I były plusy, i smyranie się kaktusami... I masz! Goonsi i TEST ciągle mają plusa między sobą, a goonsi mogą wykorzystywać testową infrastrukturę do rżnięcia reszty HBC tam gdzie boli najbardziej :] Czyli jednak są pełni członkowie HBC (test, PL), i są ci "pełni inaczej"...

Jabolex:

--- Cytat: Tooten w Grudnia 12, 2012, 15:00:38 ---Hmmm... Jakoś w marcu jak jeszcze "latałem" w  Razorze całe CFC przyleciało ratować testom cztery litery przed inwazją... AAA :) I były plusy, i smyranie się kaktusami... I masz! Goonsi i TEST ciągle mają plusa między sobą, a goonsi mogą wykorzystywać testową infrastrukturę do rżnięcia reszty HBC tam gdzie boli najbardziej :] Czyli jednak są pełni członkowie HBC (test, PL), i są ci "pełni inaczej"...

--- Koniec cytatu ---

Tia punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Gons i TEST - zawsze miało plusa i wszyscy w HBC wiedzą że będą go mieli. Prędzej HBC ma zdechnąć niż ten +.
O ile znasz mechanikę JB jak masz standa > 5? to możesz skakać JB. I znowu wszyscy w HBC o tym wiedzą.
Wszyscy wiedzą że działa to w dwie strony i wypady nielubiących goonów i spółki, memberów HBC siecią JB Testów na tereny nieodległe od CFC się zdarzają.
HBC ma też własne JB i nimi już goonsi nie skaczą.
IMHO kampienie JB Testow przez goonow nie mija bez echa, nie wiem czy zestrzelone statki które wcześniej nie polowały na goonsow są "zwracane", ale wydaje mi się że tak. Jak polowałeś na goonsow i zdybali cie na "neutralnym" JB twój pech.
Także nadal nie czuję się tym "gorszym", nie przekonałeś mnie, bo działa to w dwie strony. A to że gonsom się chce bardziej to już nie ich wina - co?

GlassCutter:
Czyli goonsy zbudowały sobie gigantyczne imperium wypełnione mięsem armatnim, używanym nie tylko podczas wojen jako wypełniacze grida, ale także podczas pokoju jako tereny łowne co by się im nie nudziło? ;D

Jabolex:

--- Cytat: GlassCutter w Grudnia 12, 2012, 17:41:25 ---Czyli goonsy zbudowały sobie gigantyczne imperium wypełnione mięsem armatnim, używanym nie tylko podczas wojen jako wypełniacze grida, ale także podczas pokoju jako tereny łowne co by się im nie nudziło? ;D

--- Koniec cytatu ---

Skoro tak na to patrzysz.
Powtórzę punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Wilk syty i owca (he, he) cała, jak na pasku/plexie uważała.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej