Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (178/259) > >>

Banza:
czyli co bedziecie czekać na kolejna inwazje 3 lata ? o.0
Ja rozumiem odbijanie Eso ale no wiesz na tym sie świat nie kończy .

Julius Septimus:
Najpierw musimy Eo zdobyć, a to będzie zapewne trudne i czasochłonne. Doprowadzenie alliansu do failcascade'a to nie fraszka - trzeba zabijać ratterów, rozpętać szpiegomanię, atakować sova, ośmieszyć w oczach sojuszników wyganymi bitwami itd.
O ile zombie czy tapety nie powinny stanowić ogromnego wyzwania to na przykład OOS palcem robieni nie byli. Z resztą wiele zalezy od zmieniającej si sytuacji politycznej.
Co za tym idzie rkonkwista może trwać 3 miesiące ale może i rok czy 2. Ciężko w tej chwili cokolwiek wyrokować.

Z resztą nie jest pawdą, że na inwazję czekaliśmy 3 lata. Wczesniej walczyliśmy z syskami/primary itp. a rok temu z wczesniejszymi marionetkami Pandemików (INIT., DT, CO2).

Także naszej wyprowadzki ze Stain i okolic nie należy się spodziewać. Do żadnego providence itp. nie będziemy lecieć.

Dziobak:
proszę o dystans do mojej wypowiedzi lub jej sprostowanie jeśli coś pokręciłem, mianowicie tak sobie czytam rozważenia nowej inwazji zasiedlającej i tak mi się przypomniało że w new eden jest kilka chyba 4 czy 5 systemów z gejtem bezpośrednio z hi do null, czy jest sęs się interesować takimi obszarami interesując się sovem? czy są one za ciężko oblężone przez obecnych lokatorów?

Bamsey Amraa:
"sęs" ...... Zlituj się nad moimi oczami.....

Doom:
Dziobak powiem to w ten sposób
Jednym z tych systemów granicznych null z high jest system HED-GP. System ten przez wiele lat był kontrolowany przez -A-. Jak ludziki z Provi bloba próbowały go przejąć, korzystając z tego że triple byli zangarzowani na innym froncie to wkurzone -A- zaorało providenc chyba w około miesiąć i wywaliło z tamtąd wszystkich sovholderów z CVA na czele.
Myśle że właściciele podobnych przejść reagują tak samo na próby ich przejęcia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej