Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (175/259) > >>

Tooten:

--- Cytat: Punct w Grudnia 06, 2012, 17:54:23 ---pokaż mi gdzie obraziłem cie personalnie?
np. napisałem xeo to huj, albo niewydarzony odbyt?

ja cie raczej podziwiam ze umiesz ludzi tak w h robic - jesteś moim mistrzem

--- Koniec cytatu ---

quoting dis

Jabolex:

--- Cytat: Tim w Grudnia 06, 2012, 16:31:33 ---@Herezja
Jabolexa już chyba i tak nie przeżyje.

--- Koniec cytatu ---

Ja mam Theronth'a, on "odpowiednio oznacza" każdy mój post.
Więc nikt mnie nie przebije.  :)
Dopóki będę cokolwiek pisał...

SokoleOko:

--- Cytat: Xeovar w Grudnia 06, 2012, 17:45:03 ---PS. Zmień sobie nazwę korpa/sojusz albo nicka, bo coś tu jest nieprawdziwe....

--- Koniec cytatu ---

API nie wypełnił, ale korp istnieje -> http://evemaps.dotlan.net/corp/Shadow-Kill (sprawdź opis).

Wygląda na uczciwego trolla (w przeciwieństwie do trolli anonimowych).

Doom:
[admin]Mam poprosić Cola'a żeby zrobił z wami porządek, czy sami sie uspokoicie? Jest dział na flejmy? Jest. Jest temat w flejmach o wojnie w Eso? Jest. Jest brak ograniczeń do pisania we flame? Puki co jest. To dlaczego do ciężkiej cholery nie korzystacie z tych praw i przywilejów o które wyliście, tylko robicie chlew w temacie dyskusyjnym?
Ostanie ostrzeżenie. Jak nie będziecie grzeczni to... poproszę Soulscream'a o wzięcie pod opiekę moderacyjną KSOD i FW

PS
Jeśli Punct pijesz do mnie z robieniem porządku to sugeruję żebyś przestał, raz że nie masz wglądu w logi moderacyjne i nie wiesz co kto kiedy i jak pacyfikuje, dwa że domaganie się interwencji modów podczas gdy samemu się jest katalizatorem sporej ilości interwencji moderatorskich trąci z lekka hipokryzją[/admin]

Banza:

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 06, 2012, 18:02:13 ---
Wygląda na uczciwego trolla (w przeciwieństwie do trolli anonimowych).

--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieje że to nie było o mnie . Ja istnieje na prawde oto ja !!!!! http://m.eskimi.com/banza1

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej