Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (174/259) > >>

Tooten:
Mało cyrku który tu robisz? Będziesz robił jeszcze większy?

Tim:
No wiesz, ostatnie zasady o ile mi wiadomo wprowadziły swego rodzaju zbiorowe lincze w postaci plusów i minusów do postów - a według tego to twoje wypowiedzi są najmniej wartościowe, poza tym jeżeli ktoś ci strasznie mocno przeszkadza możesz go zareportować.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Punct w Grudnia 06, 2012, 17:27:49 ---na początek to bany dla tych co nie przestrzegaja zasad ktore sami ustalali. - cyk
ciekawe czy dostana czy czlowiek jakis cyrk musi zrobic zeby sie upomniec o swoje.

--- Koniec cytatu ---

To moze - dla odmiany - zrob jakis cyrk  8)

--- Cytat: Azaqui w Grudnia 06, 2012, 14:23:03 ---Czwarta Wojna o Esoterię się skończyła.
Potrząsanie epeenami przez co poniektórych jest dość zabawne - C0ven nie miał szans jej wygrać, przegrał (w niezłym stylu, nie tracąc w głupi sposób JFów itp) - ale przegrał. Move on, adapt, come back.

--- Koniec cytatu ---
C0ven przegral wojne w momencie, w ktorym PL zdecydowalo o tym, aby ja nam odebrac - to byla tylko kwestia czasu, i tego czy oddamy ja w zlym czy dobrym stylu. W momencie w ktorym bylo to samo TEST/RAIDEN/INIT/UNCLAIMED/OOS/WALLTREIPERS/LI3 bylismy jeszcze zdecydowani zeby walczyc, zwlaszcza jak Shadoo oglosil regroup do Dronkowa. W momencie w ktorym zdecydowali sie jednak wrocic, bo sie okazalo ze bez ciagnika w postaci PL inwazja kuleje i bylismy w stanie resetowac timery w naszym primeTZ, wiedzielismy ze to koniec, bo takiego bloba nic nie jest w stanie przebic, a juz napewno nie malutki coven. W kazdym razie dla nas wojna sie dopiero rozpoczela, i nie skonczy sie dopoki te alianse ktore sie tam osiedlily sie nie wyprowadza. Howgh.

Xeovar:

--- Cytat: Punct w Grudnia 06, 2012, 17:16:42 ---to wy powinniście bana dostać w świetle nowych zasad - ja sie do nikogo osobiście nie przypierdalam.
a mowa nienawiści to żeś z końca pleców wytrzasną sobie koleś - to są czyste fakty.

--- Koniec cytatu ---

Co któryś post przypierdalasz się do mnie osobiście. I zarzucasz mi (bez podawania faktów) rzeczy których nie robiłem, nie robię i robić nie będę. Raz czy dwa zmarnowałem czas na odpisywanie merytoryczne i konkretne na twoje hejterskie słowotoki i mi się znudziło. Teraz tylko z politowaniem czytam jak bredzisz....

PS. Zmień sobie nazwę korpa/sojusz albo nicka, bo coś tu jest nieprawdziwe....

Punct:
pokaż mi gdzie obraziłem cie personalnie?
np. napisałem xeo to xxx, albo niewydarzony odbyt?

ja cie raczej podziwiam ze umiesz ludzi tak w h robic - jesteś moim mistrzem

[admin]Poziom wulgaryzmów w Twoich postach (ale też kilku innych osób) zaczyna mnie powoli drażnić. Beware, albo zamknę teatrzyk. X.[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej