Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (172/259) > >>

Dagund:
Punct, skończ z tą mową nienawiści. Jad z Twojego posta spryskał mi monitor i jest do wyrzucenia.
Prośba do moda - możecie go w końcu zbanować i dać odetchnąć normalnym czytelnikom?

Tim:
@Herezja
Jabolexa już chyba i tak nie przeżyje.

@Dagund
No bez przesady można go uznać za charakterystyczny centralowy byt wlewający odrobinę błotka do centralowej kąpieli. Nie wiem czy bez niego Centrala byłaby tym samym. Poza tym jak się go zbanuje to pewnie pojawi się jeszcze więcej głosów w stylu "centrala to propagandowe forum C0venu, bo zbanowali jednego z naczelnych flamerów antyC0venowych".

Mamut:

--- Cytat: Tim w Grudnia 06, 2012, 16:31:33 ---.....bo zbanowali jednego z naczelnych flamerów antyC0venowych".

--- Koniec cytatu ---

Patrzac po stylu pisania i ilosci zalu ktory z siebie wylewa ,to nie flamer antyC0venowy tylko ofiara brutalnego zbiorowego gwaltu :)

SokoleOko:

--- Cytat: Tim w Grudnia 06, 2012, 16:31:33 --- można go uznać za charakterystyczny centralowy byt

--- Koniec cytatu ---

Tak mi się to skojarzyło z Pokrakiem z "Pulp Fiction"

Tooten:

--- Cytat: Tim w Grudnia 06, 2012, 16:31:33 ---No bez przesady można go uznać za charakterystyczny centralowy byt wlewający odrobinę błotka do centralowej kąpieli.

--- Koniec cytatu ---

Innymi słowy- od-byt :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej