Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Wihajster:
Strasznie się trolować pozwalacie- takie pierd# o niczym, za przeproszeniem, za posty typu bleble ban powinien być (ADMIN!?) Jeśli ktoś ma problem z czymś/kimś to niech wątek oddzielny założy. Może ktoś wróci do tematu, napisze co tam w polityce?? Wątek ciekawy, ale tak go zaśmieciliście że nie da się czytać
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Wihajster w Grudnia 05, 2012, 12:07:47 ---Może ktoś wróci do tematu, napisze co tam w polityce??
--- Koniec cytatu ---
Game is over, wrocilismy do punktu wyjscia, Esoteria stracona. Z naszego punktu widzenia weszlismy w zupelnie nowy rozdzial, Inver Brass rozwiazane, nie wiem czy jeszcze kiedys bedziemy chcieli wrocic do tej formy rentierstwa nawet jezeli kiedys odzyskamy Esoterie (a bedziemy probowac). Szykuje sie masa zmian w aliansie, ktorte wczesniej nie byly mozliwe, albo nikt o nich nie myslal bo mielismy sov. Teraz jest doskonala okazja do reform, i postanowilismy ja wykorzystac. Tak samo jak wczesniej wykorzystalismy czas w Esoterii do bogacenia sie, i na koniec jeszcze udalo nam sie ja sprzedac stronie wygrywajacej, wiec czas nie byl stracony. Na poludniu duzy balagan, zobaczymy jak sie odnajdzie coven w nowych ukladach, bo szykuje sie duzo przetasowan na szachownicy.
Goomich:
Wojna, kto komu więcej szpilek ustrzeli trwa.
O 3 rano C0ven stracił kolejną.
Teraz czekamy na killa jakiegoś indyka ze szpilą tribali, albo chociaż paliwem.
Tooten:
Tribale na razie kombinują co zrobić z c0venem. Na tą chwię chyba próbują wybrać między fag drakami i armor scorpami na abku...
FITTIpalti:
Te które spadną w Eso bym nie liczył, chyba ich nie będziemy bronić szczególnie ze za rogiem czają się Pandemicy.
Natomiast zapowiada się kawał dobrego PVP, korpy przeglądają swoje fity, reformują je, pojawiają się dinozaury i skamieliny liczące na fajne bitki 8)
Kurcze może być fajnie, oby się nie spieprzyło :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej