Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (162/259) > >>

Skeer:
Pewnie mu dzień w dzień spamowali na aliansowym linkami do kupna isków i programów bocących  :o

[VIDE] Herezja:
Kolego @Punct w C0venie byłem dwukrotnie. Spotkałem tam wiele osób, które bardzo lubię. Fakt było tam kilku nerdów i troli bez polotu ale takie osoby wszędzie można spotkać tylko nie wypada klasyfikować wszystkich przez pryzmat tych kilku trolków.

Innymi słowy.

Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia czy też napisania to po co się denerwujesz czytając ten topic? Znajdz sobie jakieś zajęcie bardziej produktywne i mniej stresogenne od czytania centrali.

Nitefish:

--- Cytat: Punct w Grudnia 05, 2012, 11:12:34 ---2 miesiące traumatycznych przeżyć wystarczyły jak widzisz aby wspominać to po latach.
ciekawe że jest pełno takich ludzi - ciekawe skąd oni się biorą, czemu nie jadą tak na inne sojusze w których byli,
oczywiście nie na centrali, bo tu mało kto spoza kliki pisuje.

--- Koniec cytatu ---

"Klika", "układ", ... gdzieś to już słyszałem :P

Tooten:
Bo jest jak ten zapluty karzeł. Za krótkie łapki, żeby komuś spuścić manto, za mały żeby inni go zauważali, to chociaż będzie pluł kwasem żeby ludzi wkurzać.

Khurghan:

--- Cytat: Nitefish w Grudnia 05, 2012, 11:29:21 ---"Klika", "układ", ... gdzieś to już słyszałem :P

--- Koniec cytatu ---

A może mu postawiliście brzozę na drodze warpa raciarki ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej