Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Doom:
--- Cytuj ---Czym jest slowcat?
--- Koniec cytatu ---
Chyba o to chodzi http://eve.battleclinic.com/loadout/59461-Archon-Slowcats.html
Tooten:
--- Cytat: mpp w Listopada 30, 2012, 17:35:16 ---a do tej pory bufu same to robilo :D, venzon az sie jaral na mysl o hotdropowaniu
--- Koniec cytatu ---
Jest różnica 20 a 200 shipów. "Weź swoje dwa punkty IQ, pocieraj jednym o drugi i spróbuj wykrzesać ogień".
Soulscream:
--- Cytat: mpp w Listopada 30, 2012, 17:35:16 ---a do tej pory bufu same to robilo :D, venzon az sie jaral na mysl o hotdropowaniu
--- Koniec cytatu ---
A mnie z koleji sie bardzo to podobalo. Hot dropy, counter hot dropy. Capsy sie strzelaly, dready w siege mode mmmm dobre czasy. Teraz *bzzt* nie ma dreda :).
Tooten:
No, to była EVE. Teraz jaki sens hotdropować kogoś, jeśli counterhodropem będzie masa superów których nie uszczkniesz, albo bsy, które nawet jak zabijesz- nawet nie zarysują wrogowi kieszeni :] Dlatego każdy z działającą półkulą będzie omijał bloby jak gówno. Im większy blob- tym szerszy łuk...
Soulscream:
--- Cytat: Tooten w Listopada 30, 2012, 20:29:23 ---No, to była EVE. Teraz jaki sens hotdropować kogoś, jeśli counterhodropem będzie masa superów których nie uszczkniesz, albo bsy, które nawet jak zabijesz- nawet nie zarysują wrogowi kieszeni :] Dlatego każdy z działającą półkulą będzie omijał bloby jak gówno. Im większy blob- tym szerszy łuk...
--- Koniec cytatu ---
Odszedlem z tego powodu. Moze nie bloba generalnie, bo akurat ja zawsze lubilem duze bitwy. Jednak w 2010 wiedzialem co bedzie jak supercapsy zdominuja sov warfare. Na jaka cholere mam grac w cos co mi kompletnie nie przynosi przyjemnosci. Wywala super capsy wroce :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej