Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
shadd:
--- Cytat: Soulscream w Października 01, 2012, 17:17:58 ---Ja już nie komentuje tego bo po co :).
--- Koniec cytatu ---
Skoro nie komentujesz to po co komentujesz?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: mpp w Października 01, 2012, 10:58:01 ---sorry chłopaki ale mieliśmy niezłą beke na ircu
--- Koniec cytatu ---
To wpuszczaja was juz na irca??? To nie dlugo moze zaczna was wpuszczac do floty :)
Jakos caly czas sie ganiamy z Pandemikami po Eso/Paragon, ale Ciebie widac tylko tu na forum ;)
edit:
Jak narazie odparlismy pierwszy atak na nasz system graniczny w Paragon Soul - Tribale postawili nam 3 sbu, 10 minut potem juz bilismy pierwsze z nich, jak zaczelismy bic drugie zrobili flote ktora zabilismy, dokonczylismy drugie sbu, wtedy test zrobilo flote 170 osob wiec nie zdarzylismy zabic trzeciego, ucieklismy przez jb, ktory zostal natychmiast zaorany przez 15 matek PL. Zabilismy im 3ma posgunnerami okolo 15 fighterbomberow, i chwile potem jak sobie polecieli dobilismy zaorany modul JB z dzialek posowych i zonlinowalismy nowego, po czym dobilismy ostatnie SBU - system zostal obroniony, ale tylko na kilka godzin. W nocy postawili nowe, zaorali troche modulow i zreinforcowali I-huba. Wszystko juz wyrepowane, JB znowu dziala, czekamy na pierwszy timer I-huba.
CATfrcomCheshire:
Dzisiaj w poludnie byl drugi timer naszego i-Huba w 0suf, mielismy 97 osob na JB, przeciwnik mial 150 i baicil nas strzelajac w strukturki. Nie zdecydowalismy sie wskoczyc, bo mieli wylogowane w systemie supery i tylko na nas czekali. Jak tylko zaorali to wszystko naprawilismy - JB znowu sprawny. Za 2 dni ostatni, decydujacy timer i-huba - jak to przegramy to stracimy pierwszy system.
LunaticMess:
http://www.evenews24.com/2012/10/02/on-those-pandemic-legion-heist-rumours/
Czy ktos może wiecokolwiek więcej na temat tego heistu????
Ja niestetty nadal czekam na kompa mam nadzieje że zdąże jeszcze poobcować z tą wojenką
CATfrcomCheshire:
no wszystko masz opisane, koles z prawami zofflinowal shielda na posie i jettinosowal kilka tytanow z CSAA, tytan AAA zbridgowal jajka ze skillami do latania tytanami, i je ukradli. Ladna akcja, szkoda tylko ze nie wiadomo ile dokladnie bylo tych tytanow.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej