Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (124/259) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Azaqui w Listopada 28, 2012, 23:02:48 ---SokoleOko, szczere pytanie - czy wierzysz w to, że wygrasz? Czy też robisz to, by zginąć bohatersko za symbol tego, czym Twoim zdaniem powinien być EVE?

--- Koniec cytatu ---

Nie mam ambicji zmieniać Eve. Każdy dzień w którym mam fun z grania jest dla mnie zwycięstwem. I - co ważne - nie muszę nikomu lizać dupy, płacić za teren czy mieć jakichkolwiek blue. Loguję się i jak wilk patrzę na te 40 tys. owiec na serwerze, zastanawiając się którą by tu dziś zakąsić ;)

Gapiszon:
@Doom: Uważasz, że CCP ogarnia konsekwencje takich zmian?

Mi się wydaje, że to jest już układ o tylu stopniach swobody i tak dużej nieprzewidywalności, że oni nie są w stanie nad tym zapanować nawet gdyby chcieli...

Co zresztą moim zdaniem sie na nich zemści, bo w momencie w którym 0.0 przejdą w totalną stabilizację (że tak sobie pożyczę od Kultu) nagle stracą większość graczy.

Mam wrażenie że EVE to już taki autobus bez kierownicy - ktoś tam jeszcze włączy wycieraczki czy radio, ale nad kierunkiem jazdy nie panuje już nikt. Oddali w ręce graczy sandboxa, a gracze zamienili go w kuwetę.

Nitefish:

--- Cytat: Azaqui w Listopada 28, 2012, 23:02:48 ---Jedną z rzeczy które cenię w EVE jest to, że nie próbuje sztucznie ograniczać i balansować graczy.
...

--- Koniec cytatu ---

No właśnie wszystko co wartościowe - kraniki z darmową kasą - znajdują się na północy. Nikt kto jest w to zamieszany nie podniesie ręki na kurę znoszącą złote jaja bo tak jak napisał Tooten - eBay się sam iskami nie zapełni. Być może właśnie są ostatnie czasy dobrego popytu na iski więc wszyscy biegną do koryta. Jakiś czas temu podobną z dupy kasę miało dronkowo lecz została im zabrana.

Na razie wszystko zmierza ku Farmville w kosmosie, gdzie co jakiś czas jakiś nieznany sprawca komuś zgwałci kozę na polu. To będzie cała adrenalina.

BTW - Solarzy nic nie znaczą jeśli rzuci się na nich całe TEST z rolnikami, Goonsy, PL i inne takie mniejsze jak np. Raideni.

Tooten:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 28, 2012, 23:24:29 ---Nie mam ambicji zmieniać Eve. Każdy dzień w którym mam fun z grania jest dla mnie zwycięstwem. I - co ważne - nie muszę nikomu lizać dupy, płacić za teren czy mieć jakichkolwiek blue. Loguję się i jak wilk patrzę na te 40 tys. owiec na serwerze, zastanawiając się którą by tu dziś zakąsić ;)

--- Koniec cytatu ---

Widzisz, dla niektórych zastrzelenie tysiąca ratów dziennie, zgankowanie z matkami paru niefortunnych bsów i usłyszenie od overlorda "nie jesteś petem, bo bardzo cię szanuję" to szczyt ambicji w EVE. No, i opcja ponarzekania, że nikt nic nie zmienia, a jak inni nie zmieniają to  po co ja mam robić. W końcu będzie przecież wielka wojna z superwrogiem (jak już, to dla zasady, bo w końcu niczym się ode mnie nie różnią).

SokoleOko:
Wszystko co jest potrzebne to zmiana mechaniki sova. I jeszcze nerf ISK-printing machine jakim jest moon mining.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej