Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (122/259) > >>

[VIDE] Herezja:
Wyjaśnijmy sobie. Kolega @Azaqui może mieć kilka kont. Ta postać zaczęła walczyć niedawno dodatkowo nic nie wiadomo o niej. Tym samym zastanawiającym jest jedno.
Czy pomysł kolegi @SokoleOko odnośnie aktywnych kont i możliwości ich sprawdzania ma jakiekolwiek znaczenie.

ps. Co do strzelania. CCP po prostu wszystko zresetuje i taka będzie puenta tej historyjki. Bo lepiej jeśli pójdzie jakaś liczba graczy z bloba, który nie ma z kim walczyć niż większość ogólna graczy.

Skeer:
Znaczy co zresetuje?

SokoleOko:
CCP nie nerfi superów, bo się boi że im gracze rage-quitną, a co dopiero reset. A zresztą, choćby i reset. Po 3 miesiącach bylibyśmy w punkcie wyjścia.

Tylio:
Bardzo przesadzacie z tą przewagą 2 bloków nad resztą EVE. Powierzchnia sova to nie to samo co siła militarna. Nie przesądzałbym też zaorania Solarów. Niedługo powinni otrzymać znaczące posiłki. Wojny to niedługo zaczną wybuchać, a nie zanikać jak niektórzy z was sugerują.

Gapiszon:
@Tooten - ale właśnie o to mi chodzi - GSF i HBC będą ze sobą walczyć, prędzej czy później. Z nudów. Bo po co zarabiać ISKi jak nie ma ich na co wydać?

@SokoleOko - hipokryzją by było gdybym robił coś, co moim zdaniem jest walką z wiatrakami. Co nie znaczy że cieszę się z tego, że EVE tak wygląda. I nie, nie wierzę w "jeżeli wszyscy by zmienili swoje myślenie i nie robili tak jak ty". Ludzie są ludźmi, i nie zmienią swojego myślenia. To se ne vrâti. Nastał czas power blocków. Czy wolałbym żeby to Raiden założył nowy a nie dołączał się do HBC? Jasne! Czy jako szeregowy member mam na to wpływ? Żadnego.

@Herezja - a w 3 minucie słychać wybuch :) Nie wiem co moja przeszłość ma do tej dyskusji, ale jeżeli Ci to nie daje spokoju - od dawien dawna byłem członkiem Destructive Influence, zawiesiłem subskrypcję trochę ponad rok temu, kiedy wróciłem - większość moich znajomych odeszła z DICE. założyła Spricer i przyłączyła się do Raiden.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej