Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (120/259) > >>

GlassCutter:
Ale tak szczerze, co Raidenowi przeszkadza zlapac za jaja to co najlepsze w eve, przeniesc sie w poblize npc/low i poresetowac ta bande retardow.. Sojuszowi takiemu jak Wasz moze wyjsc to tylko na zdrowie. Pozbylibyscie sie scierwa i wrociliby wartosciowi emeryci. No chyba ze Raiden od zawsze gromadzil i win button pusherow.

Gapiszon:
Realizm.

Myślenie "gdyby całe EVE przestało się grupować tylko walczyło każdy z każdym" jest, może i piękną, ale utopią.

@SokoleOko

Nie widzę hipokryzji w tym co piszę - EVE się zmienił, liczą się dwa bloki.

Z dwóch bloków GSF nie cierpię, więc HBC jest jedyną realną opcją.
Tak, HBC i GSF są póki co blue. Nie, GSF nie jest blue do Raiden.

Kibicuję C0venowi jako rodakom, ale uważam że - o ile to nie ma być tylko bohaterska porażka - bez sojuszy nie da się tego wygrać.

Nie zgadzacie się z tym - wasze prawo. Może Wy macie rację, a ja się mylę.

Powodzenia.

@GlassCutter
Mogę tylko odpowiedzieć z pozycji szeregowego membera którym jestem - wydaje mi się, że emerytów już nic nie obudzi.
Raiden. stracił parę kluczowych koroporacji parę miesięcy temu. Potrzebna jest świeża krew.
Wydaje mi się że główną motywacją jest odbudowa siły - zarówno ilości członków jak i "wypasienia" ich do poziomu przynajmniej capitali.

Tooten:
Zwycięstwo za każdą cenę to żadne zwycięstwo. Ciekawe, co będą te wasze wypasione capitale robić jak nikt nie będzie się z wami strzelał  ::)

Edit:
http://kb.raidenalliance.net/?a=kill_related&kll_id=89687
dumna flota Raiden o wielkich jajach znowu w akcji jak widzę :)

GlassCutter:
Realizm? Potem jeszcze sugerujesz ze goonsy beda prowadzic wojne z alt ally.. Wiesz co, mi juz wystarczy czytania Twoich wypowiedzi.Moge Ci tylko doradzic to: przestan pierdzielic ze nic juz nie ma sensu. Wasnie Wy i wam podobne ally resetujac wszystkich moglibyscie ostro namieszac. Ale nie, wolicie postszelac do strukturek, moze Mittani pozwoli wynajac kilka systemow...

Nitefish:

--- Cytat: Azaqui w Listopada 28, 2012, 21:20:37 ---...
Nie widzę hipokryzji w tym co piszę - EVE się zmienił, liczą się dwa bloki.

Z dwóch bloków GSF nie cierpię, więc HBC jest jedyną realną opcją.
Tak, HBC i GSF są póki co blue. Nie, GSF nie jest blue do Raiden.
...

--- Koniec cytatu ---

Hipokryzją jest to, że te dwa bloki trzymają się za siurki i są splusowane, jeśli nie formalnie to nieformalnie. Tak jest od dawna. Raiden też "ma plusa", a jeśli chcesz sprawdzić empirycznie czy wasz teoretyczny "brak plusa" działa to zacznijcie bić Goonów :P.

Nie będzie żadnej wojny w Eve bo te największe bloki po prostu trzymają ze sobą i w życiu się nie zaatakują bo to popsuło by im iskowy interes.

Edit - w sumie to Raiden jest teraz takim Tribal Band tylko z tradycjami. Różnica jest taka, że mają supery z dawnych czasów a tak samo dostają space od wielkiego brata-blooba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej