Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Gapiszon:
Nie chodzi o odwagę tylko o realizm - szarża kawalerii na czołgi jak pokazuje historia rzadko się sprawdza.
W tym momencie wygląda to moim zdaniem tak - albo uda się Wam połączyć siły z Solar Fleet i okolicami i zmontować trzecią znaczącą siłę, albo zostaną dwie siły na mapie - HBC i GSF.
Osobiście bardziej nie cierpię GSF (historyczne zaszłości, BoB i te sprawy) - dlatego wybór HBC uważam za sensowny dla Raiden.
Bo kiedyś te dwie superpotęgi się znudzą pokojem, i wtedy EVE znów będzie ciekawym miejscem.
A ja wolę celować w goonsów niż cokolwiek innego.
Gapiszon:
A tak swoją drogą, patrząc na upadek IT i to co się dzieje z 0.0, trudno nie podziwiać Goonsów za jedno:
Tak długo mędzili w ramach CSM i wszelkich możliwych forów "nerf supers", aż w końcu CCP to zrobiło.
I to był moment kiedy zaczęła się liczyć tylko ilość. Dla mnie to był moment kiedy 0.0 umarło.
Mam nadzieję, że sov zostanie zmieniony, bo taki jak jest, prowadzi do stagnacji.
EDIT:
Pamiętam czasy, kiedy "Fortress Delve" było bronione przez 3 tytany na cynojammerze... wtedy ilość mięsa armatniego nie była jedynym wyznacznikiem sukcesu.
Tooten:
--- Cytat: Azaqui w Listopada 28, 2012, 18:03:48 ---A ja wolę celować w goonsów niż cokolwiek innego.
--- Koniec cytatu ---
A my wolimy mieć szeroki wachlarz opcji w menu i strzelać do wszystkich.
--- Cytuj ---Mam nadzieję, że sov zostanie zmieniony, bo taki jak jest, prowadzi do stagnacji.
--- Koniec cytatu ---
To nie sov jest problemem, tylko mentalność ludzi. Łatwo jest zrzucić całą odpowiedzialność na CCP, ale nie ma znaczenia co Reykjavik wymyśli, PL zawsze będzie dążyło do wykorzystywania furtek, goonsi do zarzucenia kogoś liczbami etc etc. Ty na przestrzeni 4 postów próbowałeś już dopasować c0ven do CVA i Solar Fleetów. Fajnie, a może tak sami byście poszli coś lepić na własną mańkę zamiast mówić "idźcie, splusujcie się z nimi, to my i nasze plusy będziemy mogli zwalić się wam na łeb z czystymi sumieniami"?
Mauhur Purson:
--- Cytat: Azaqui w Listopada 28, 2012, 18:03:48 ---Nie chodzi o odwagę tylko o realizm - szarża kawalerii na czołgi jak pokazuje historia rzadko się sprawdza.
--- Koniec cytatu ---
a gdzie historia pokazala taka szarze ?
Gapiszon:
Zwalamy się na łeb z czystymi sumieniami - moja rada dot. C0venu wynika z oceny sytuacji politycznej w EVE.
To jest ewolucja - albo się adaptuj, albo udawaj że nic się nie zmienia i giń.
Przez to padł IT.
Tak czy tak, powodzenia.
@Mauhur Purson: tak, wiem że to tylko nazistowska propaganda ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej