Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
WhiteCat:
Płacz TESTów, że nie mogą postrzelać do POSa ze swoich wypimpowanych NAPOCach bo wyłapali jamma - bezcenne >:D
Najlepsze jest to, że tak sobie siedziałem na tym POS gunnerze i na próbę wyłączałem kolejne statki, to tylko mniej niż połowa zaczęła strzelać kiedy wyłączyłem jamma. Nie ma to jak orać POSa na afku ;)
SokoleOko:
W takich dużych flotach FC niestety musi myśleć za każdego F1-pushera. Dlatego FC określają to jako "cat-herding" ;)
papugoz:
--- Cytat: WhiteCat w Listopada 26, 2012, 13:05:55 ---Płacz TESTów, że nie mogą postrzelać do POSa ze swoich wypimpowanych NAPOCach bo wyłapali jamma - bezcenne >:D
Najlepsze jest to, że tak sobie siedziałem na tym POS gunnerze i na próbę wyłączałem kolejne statki, to tylko mniej niż połowa zaczęła strzelać kiedy wyłączyłem jamma. Nie ma to jak orać POSa na afku ;)
--- Koniec cytatu ---
A po co siedzieć i pilnować statku skoro w razie czego wskoczy PL a statki też są reimb.
GlassCutter:
--- Cytat: WhiteCat w Listopada 26, 2012, 13:05:55 ---Płacz TESTów, że nie mogą postrzelać do POSa ze swoich wypimpowanych NAPOCach bo wyłapali jamma - bezcenne >:D
--- Koniec cytatu ---
Zawsze na posa pakowało się hardy głównie pod amarów bo to przecież najpopularniejsze posożniwiarki jako że nie wymagają obsługi :)
Goomich:
A jak pompują adrenalinkę:
FC: Wszyscy mają już capa?
Operator revelki: 30%!
FC: Jump!
Operator revelki: 67%!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej