Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Skeer:
To była przyjemność polatać razem. I mam nadzieję - jeszcze będzie >:D
WhiteCat:
:'(
Szkoda, że tak szybko, ale fajnie, że udało się w końcu polatać z "Jedynym FC Polish Community" ;)
Co do ESO, to jak tylko możemy pokazujemy pazury, wielki walec jest już nad naszymi głowami (jak inaczej nazwać flotę 300< osób + 100 capsli i superów ???).
Przygotowujemy się do walki ze Stain i doprowadzenia do tego, że nowi właściciele sami się stąd niedługo wyniosą 8)
CATfrcomCheshire:
Dzisiaj w nocy zaorali BZ-, i-hub w pierwszym reinforce. Szkoda ze nie przylecieli o jakiejs normalnej godzinie, bylismy przygotowani i czekalismy na bloba :( Niestety woleli sobie zaorac o 4 w nocy, zeby nawet na takie mizerne niebezpieczenstwo jak spotkanie z malutkim covenikiem sie nie narazic. GF test :-X
EmiLLos:
Co do stain lecicie już gnic w 100%? Ale bz długo wytrzymałość nikt nie chciał go wcześniej podbić :-)
Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2
Xeovar:
--- Cytat: EmiLLos w Listopada 26, 2012, 09:52:21 ---Co do stain lecicie już gnic w 100%? Ale bz długo wytrzymałość nikt nie chciał go wcześniej podbić :-)
Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2
--- Koniec cytatu ---
Nie nie nie, do ogłoszenia final evac z BZ jeszcze duuuuuuuzo czasu upłynie :)
Wczoraj testy miały 90 subcapsów + capsy i bały się wskoczyć do BZ przed 1 w nocy.... Liczę na to że będą potrzebować kilku dobrych podejść do naszej konstelacji :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej