Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Mikker:
--- Cytat: Syntion w Listopada 18, 2012, 12:55:12 ---Pimpeck nie, za wcześnie.
Mikker póki co nie wrócił jeszcze z Mogadiszu więc śpij spokojnie.
--- Koniec cytatu ---
Ze stain sie zrobi mogadisz.Gram od jakiegos miesiaca.Na ile tym razem starczy zapalu zobaczymy.Corp wraca do c0ven .Jest nas narazie 4 aktywnych i od tego zaczynamy.
Syntion:
--- Cytat: Mikker w Listopada 18, 2012, 17:25:59 ---Ze stain sie zrobi mogadisz.Gram od jakiegos miesiaca.Na ile tym razem starczy zapalu zobaczymy.Corp wraca do c0ven .Jest nas narazie 4 aktywnych i od tego zaczynamy.
--- Koniec cytatu ---
Jak jest was 4 aktywnych to raczej nie na długo.
Mikker:
--- Cytat: Syntion w Listopada 18, 2012, 18:49:16 ---Jak jest was 4 aktywnych to raczej nie na długo.
--- Koniec cytatu ---
:D
Swoja droga mam usunac twojego chara z pbn czy nie ?Czystki robie ^.^
HammerSnake:
--- Cytuj ---A to ceny plexów są wysokie? To co się stało boty uwalili w EVE czy co?
Ile teraz tak w ogóle plex kosztuje?
--- Koniec cytatu ---
To z tymi botami to rozumiem, że chodzi o zdziwienie, że kogoś na plexa nie stać, bo bot powinien u każdego w ogródku zasuwać? ;)
Jakby nie patrzeć im więcej kasy z botów na rynku, tym większa powinna być cena plexa (boci, kupuje plexa i sprzedaje za real). Jak zaczynałem grać też były plexy w jakiejś "dobrej cenie chyba koło 500m", nie podam dokładnie bo ktoś pamiętliwy zaraz mi wygarnie, że wcale nie taka kwota była. Anyway był banhammer chinoli i od tego czasu cena plex skoczyła w dół i narastała powoli i regularnie.
Możliwe, że ktoś obraca plexami w tej grze nigdy nic nie wiadomo. Jakby nie patrzeć im większa cena plexa tym więcej trzeba wykonać pracy, żeby na niego zarobić, a to też jest na rękę handlarzom, bo większa szansa, że ktoś się skusi u nich kupić + ccp które czuwa, żeby wszystko jakoś funkcjonowało.
anyway ciekawe offtopy 8)
GlassCutter:
Naprawdę warto wracać czy to tylko zakrojona na szeroką skale akcja zmuszenia nieaktywnych do powrotu? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej