Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (84/259) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Yavax Zavro w Listopada 16, 2012, 17:19:50 ---COven jest gotowy do walki (z tego co wyczytałem na ynternecie), ale sam przyznaje, że będzie to raczej walka partyzancka.
Kurwa to takie Polskie, wiedzieć że dostanie się łupnia, ale trudno, walczymy do końca. Chodź w wszelkich grach unikam dużych skupisk Polaków i dlatego nie śniło mi się nawet przez sekundę, żeby wstąpić w szeregi cOvenu, to tutaj muszę powiedzieć jedno - trzymam za Was kciuki chłopaki. Oby Wasze założenia się spełniły - niech to będzie długa i kosztowna inwazja dla TESTu.

--- Koniec cytatu ---

TEST i spolka rozjedzie ich walcem. Nie wiem jak Stain sie trzyma teraz, ale ja milo wspominam wieczne oblezenia c9n i nasze good fightsy z stainwagonem jak jeszcze bylem Panem i Wladca Esoterii :).

Doom:
A ja do tej pory pamiętam jak się tu ciskałeś bo Cię w jednej z tych GF trzy razy pod rząd C0venowcy utłukli, dzięki którejś z Pań latających w ich barwach wtedy która Cię wytropiła na lokalu i puściła na TS hasło "to ten Goon z Cetrali" :P

Piękne czasy były, akurat zaczynałem grę :P

Yavax Zavro:

--- Cytat: Soulscream w Listopada 16, 2012, 17:25:20 ---TEST i spolka rozjedzie ich walcem.
--- Koniec cytatu ---
Ja to wiem, Ty to wiesz i c0ven też to wie. Dlatego szykują się bardziej na walkę partyzancką :D.

SokoleOko:

--- Cytat: Yavax Zavro w Listopada 16, 2012, 17:19:50 --- to takie Polskie, wiedzieć że dostanie się łupnia, ale trudno, walczymy do końca. Chodź w wszelkich grach unikam dużych skupisk Polaków i dlatego nie śniło mi się nawet przez sekundę, żeby wstąpić w szeregi cOvenu, to tutaj muszę powiedzieć jedno - trzymam za Was kciuki chłopaki.

--- Koniec cytatu ---

Nie kibicuj zza barierki, tylko się zaciągnij - tak jak ja ;)

Yavax Zavro:

--- Cytat: SokoleOko w Listopada 16, 2012, 20:09:00 ---Nie kibicuj zza barierki, tylko się zaciągnij - tak jak ja ;)

--- Koniec cytatu ---
Ze mnie taki "pefałper" jak z koziej dupy siano. A nawet jeśli, patrząc na mój portfel mogę rzec, że byłbym w stanie wystawić co najwyżej dwa Rfitery. Fit T1 oczywiście.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej