Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (73/259) > >>

LunaticMess:
Skąd to przypuszczenie?I dlaczego trollem?

Jabolex:

--- Cytat: WhiteCat w Listopada 12, 2012, 20:03:48 ---Aha czyli jeżeli mówię prawdę to jestem trollem?  ???

--- Koniec cytatu ---

Prawdę? Tą najmojszą?
Jeśli tą prawdę, to tak jesteś Trolem.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Jabolex w Listopada 12, 2012, 13:55:38 ---Jest PL - są płacze bo jest.
Nie ma PL - są płacze, bo go nie ma.

--- Koniec cytatu ---

Poprosze o jakis przyklad sytuacji, kiedy "jest placz bo nie ma PL", bo mam wrazenie ze to sobie wymysliles :) Bez PL by sie duzo lepiej gralo w ta gre, z conajmniej 2 powodow:

1. Maja 2x wiecej supercapsow, niz nastepny sojusz w kolejnosci, a supercapsy zabijaja fun z bitek. Nie umieja juz latac, ich setup na roama to 20-30 carrierow na sentry, koniecznie z backupem bloba superow "na wszelki wypadek".
2. Sa glownymi beneficjentami bociarstwa, bo tylko bociarzy stac na wynajem ich uslug - wiec wyglada to tak, ze PL zawsze leci bronic bociarzy, wiec kasa z botow trafia do PL, - i kupuja sobie za to jeszcze wiecej supercapsow, jeszcze bardziej naruszajac balans gry.

Jabolex:
Cytat: Skeer w Dzisiaj o 06:34:36
    GDZIE JEST PL??
    GDZIE JEST PL??

--- Cytat: Egzarcha w Listopada 12, 2012, 13:41:47 ---Jak zwykle, szuka okazji do dobrego gf: ich 10 na 1. Ew. postrzelają sobie do opuszocznych posów w catch. Ogniem odpowiedzieć nie mogą, a całkiem ładnie podbija statystykę. Póki -A- walczy na wschodzie, mała szansa na PL na południu. Zresztą pewnie i na TESTów, którzy zaczynają sie specjalizować w rzucaniu bluzgów na localu i prężeniu muskułów pod stacją.  ;)

--- Koniec cytatu ---

Naprawdę trzeba łopatologicznie?
I trzeba jak Theronthowi dodawać "ŻART  :)  ;)  ;D  :D"
Wiem że piszący tutaj traktują EvE poważnie, ale bez przesady to ma być zabawa.
A tu napinki, obrażanie innych ech. Przyzwyczajam się a "-" mi rosną  :D

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Jabolex w Listopada 12, 2012, 20:48:02 ---Cytat: Skeer w Dzisiaj o 06:34:36
    GDZIE JEST PL??
    GDZIE JEST PL??

Naprawdę trzeba łopatologicznie?
I trzeba jak Theronthowi dodawać "ŻART  :)  ;)  ;D  :D"
Wiem że piszący tutaj traktują EvE poważnie, ale bez przesady to ma być zabawa.
A tu napinki, obrażanie innych ech. Przyzwyczajam się a "-" mi rosną  :D

--- Koniec cytatu ---

Mysle, ze Skeer sobie po prostu robil jaja, a ty nie zrozumiales  ;) Spoko, nie Twoja wina.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej