Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
LunaticMess:
Skąd to przypuszczenie?I dlaczego trollem?
Jabolex:
--- Cytat: WhiteCat w Listopada 12, 2012, 20:03:48 ---Aha czyli jeżeli mówię prawdę to jestem trollem? ???
--- Koniec cytatu ---
Prawdę? Tą najmojszą?
Jeśli tą prawdę, to tak jesteś Trolem.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Jabolex w Listopada 12, 2012, 13:55:38 ---Jest PL - są płacze bo jest.
Nie ma PL - są płacze, bo go nie ma.
--- Koniec cytatu ---
Poprosze o jakis przyklad sytuacji, kiedy "jest placz bo nie ma PL", bo mam wrazenie ze to sobie wymysliles :) Bez PL by sie duzo lepiej gralo w ta gre, z conajmniej 2 powodow:
1. Maja 2x wiecej supercapsow, niz nastepny sojusz w kolejnosci, a supercapsy zabijaja fun z bitek. Nie umieja juz latac, ich setup na roama to 20-30 carrierow na sentry, koniecznie z backupem bloba superow "na wszelki wypadek".
2. Sa glownymi beneficjentami bociarstwa, bo tylko bociarzy stac na wynajem ich uslug - wiec wyglada to tak, ze PL zawsze leci bronic bociarzy, wiec kasa z botow trafia do PL, - i kupuja sobie za to jeszcze wiecej supercapsow, jeszcze bardziej naruszajac balans gry.
Jabolex:
Cytat: Skeer w Dzisiaj o 06:34:36
GDZIE JEST PL??
GDZIE JEST PL??
--- Cytat: Egzarcha w Listopada 12, 2012, 13:41:47 ---Jak zwykle, szuka okazji do dobrego gf: ich 10 na 1. Ew. postrzelają sobie do opuszocznych posów w catch. Ogniem odpowiedzieć nie mogą, a całkiem ładnie podbija statystykę. Póki -A- walczy na wschodzie, mała szansa na PL na południu. Zresztą pewnie i na TESTów, którzy zaczynają sie specjalizować w rzucaniu bluzgów na localu i prężeniu muskułów pod stacją. ;)
--- Koniec cytatu ---
Naprawdę trzeba łopatologicznie?
I trzeba jak Theronthowi dodawać "ŻART :) ;) ;D :D"
Wiem że piszący tutaj traktują EvE poważnie, ale bez przesady to ma być zabawa.
A tu napinki, obrażanie innych ech. Przyzwyczajam się a "-" mi rosną :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Jabolex w Listopada 12, 2012, 20:48:02 ---Cytat: Skeer w Dzisiaj o 06:34:36
GDZIE JEST PL??
GDZIE JEST PL??
Naprawdę trzeba łopatologicznie?
I trzeba jak Theronthowi dodawać "ŻART :) ;) ;D :D"
Wiem że piszący tutaj traktują EvE poważnie, ale bez przesady to ma być zabawa.
A tu napinki, obrażanie innych ech. Przyzwyczajam się a "-" mi rosną :D
--- Koniec cytatu ---
Mysle, ze Skeer sobie po prostu robil jaja, a ty nie zrozumiales ;) Spoko, nie Twoja wina.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej