Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Zakalve:
TEST użyło fortelu i wyprowadziło połowę C0ven z Esoterii do Jita. Połowa sojuszu roam'uje hi sec w poszukiwaniu war targetów z Test Alliance Please Ignoer 8)
Ptysiu:
--- Cytat: SokoleOko w Listopada 08, 2012, 10:04:58 ---Brawo dla Centuriona za epickie wynajdywanie carrierów :)
Ptysiu... co Ty chłopie robisz w tym fail aliansie?
--- Koniec cytatu ---
Żeby nie rozpisywać się na pół strony - z wygody. Gram kiedy mam czas (a mam niewiele) i nie ma CTA, w zamian są regularne floty. No i bardzo lubię kosmopolityczny klimat na TS-ie :). Co do "failowatości" TB, to pamiętajcie proszę, że to alians skupiający 4700+ charów, więc nie ma opcji by nie zdarzały się tego typu wtopy.
Theronth:
--- Cytat: Ptysiu w Listopada 08, 2012, 14:47:18 ---Żeby nie rozpisywać się na pół strony - z wygody. Gram kiedy mam czas (a mam niewiele) i nie ma CTA, w zamian są regularne floty. No i bardzo lubię kosmopolityczny klimat na TS-ie :). Co do "failowatości" TB, to pamiętajcie proszę, że to alians skupiający 4700+ charów, więc nie ma opcji by nie zdarzały się tego typu wtopy.
--- Koniec cytatu ---
Ponadto z tego co wiem rdzeń TB składa się z highsecowych bearów, które razem na hip-hip hurra wskoczyły do nulla.
Skeer:
Meanwhile in EIM-J
Skeer Ollani > 23:55:52 Combat Limited Mega Ion Siege Blaster I belonging to Fragbox heavily hits you, inflicting 2154,5 damage.
To ja mu:
Skeer Ollani > 23:58:13 Combat Your group of 425mm AutoCannon II places an excellent hit on Fragbox [GRAB.]<TRIBE>(Moros), inflicting 743,5 damage.
Jestem moralnym zwycięzcą! :)
SokoleOko:
Meanwhile in BZ-
--- Cytuj ---[09:03:11] SokoleOko > o/
[09:03:34] Rysio zKlanu > o/
[09:03:53] EDZIA > o/
[09:07:15] SokoleOko > Rysiu.....
[09:07:20] SokoleOko > ....Ty żyjesz? O.o
[09:07:33] Rysio zKlanu > reinkarnacja :P
[09:07:44] keczap > o/
[09:07:57] SokoleOko > to Hanka teraz też w Eso mieszka?
[09:09:08] Rysio zKlanu > wiesz takie zycie na kartonach
[09:09:11] Rysio zKlanu > :)
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej