Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Rash'kan:
--- Cytat: Zakarin w Listopada 05, 2012, 21:12:48 ---Takie lekkie zejscie z tematu, czym jest CBC?
--- Koniec cytatu ---
CBC to taka korporacja należąca do struktur sojuszu Fidelas Constans, który z kolei należy do CFC.
Jabolex:
--- Cytat: WhiteCat w Listopada 05, 2012, 22:20:27 ---Dobra racja, -A- nazywa rzeczy po imieniu i może nie lata zwykle z "newbie", za to TESTy po prostu robią sobie z takich mięso armatnie, mówiąc jacy o oni nie są pomocni, etc etc. Fakt w tym triple zwaliły ;)
Poza tym, czym -A- sobie zawiniło, że prowadzona jest na nich taka nagonka? Brakuje nam jeszcze news'a, że ktoś z HBC zaatakował członka -A-/SoCo w Real life. Przy aktualnej eskalacji nienawiści, nie jest to takie do końca niemożliwe...
--- Koniec cytatu ---
Ależ Panie Prezesie, gdzie Pan widzi "nagonkę" i eskalacje do czynów karalnych?
Mieć pretensje że alians robi z "newbie" mięso armatnie, jednoczaśnie nic nie pisząc o AAA które trzyma za mordę nie "newbie" jest rozczulające, szczagólnie że ani TEST ani AAA na siłę nikogo nie trzymają conajwyżej mogą dać kopa komuś kogo nie chcą mieć w swoich szeregach.
Jak na razie czytam w tym wątku rozsądne posty obu stron i Twoje:
"O czym wiesz z propagandy HBC, gratuluje własnego zdania" <- no po prostu rewelacja.
Ale wiem (już) że jesteś naczelnym Trolem C0venu więc staram Cię zrozumieć.
(Było to wprost wyjaśnione przy którejś z dyskusji.)
Specjalnie dla Theronth:
"Pan Prezes" <- ŻART :) :D ;D
"naczelnym Trolem C0venu" <- ŻART :) :D ;D
LunaticMess:
Wróciłem po misiącu awarii technicznej z lepszym sprzętem i o dziwo po drugiej stronie barykady...Szczerze rozumiem dlaczego ceo korpa zrobił to co zrobił i dlaczego teraz jesteśmy "złymi Rolkami". Zabawne jak wichry wojny wrzucają na overview tickery z którymi kiedys wspólnie razem ehhhh,,,,, Pozdrowienia z Feythabolis gdzie wszyscy tęsknią za sanshą....;)
SokoleOko:
A możesz się podzielić wiedzą? W końcu od tego jest ten wątek.
LunaticMess:
Hmm Mogę tylko napisać że każdy ceo zrobiłby to samo.Z tego co zrozumiałem zostaliśmy zostawieni bez wsparcia swojego ex ally. Wybór typu ceast to exist .Czyli albo rybki albo zostajemy bez sprzętu.Tyle chyba moge powiedzieć publicznie.Może było inne wyjście z kotła .Nie ciągne chłopaków za język nie ma to sensu:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej