Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
mpp:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 03, 2012, 09:48:23 ---ciekawy komentarz z Kugu jednego z glownych FC Pandemic Legion na temat covenu i tego, co sie w tej chwili dzieje w Esoterii:
2012 C0ven is the modern-day equivalent of their 1938 retard Pollack ancestors that would charge headfirst at Nazi tank battalions with malnourished cavalry. Watch as they get Zyklon-B'd by PL daily like their pigdog Jewish grandfathers in Auschwitz.
oni naprawde wierza, ze Polacy szarzowali na czolgi w 39' :P Amerykanie jednak nie sa zbyt inteligentni
--- Koniec cytatu ---
to mnie akurat nie dziwi, do mnie sie sapał jeden z angoli :D to mu dałem wykład, ze gdyby nasi piloci nie uczyli ich jak latać na ich własnych spitfire'ach to do dziś by szprechali po niemiecku i jeszcze troche pocisków w stylu "lacks from elementary school" etc
do tej pory mnie omija ;p
--- Cytat: Nitefish w Listopada 03, 2012, 00:03:49 ---Przykro mi, że już nie mogę aktywnie uczestniczyć w walce z tymi blobującymi lamusami. Liczę na to, że tak jak Unthinkables + Curse + reszta rzucili się na Solarów tak w końcu mniejsi się zjednoczą przeciw szmaciarzom umiejacym tylko latać w bloobie.
Tak to już jest, że jak ktoś zamiast jaj ma 2 rodzynki to ze spuszczonymi gaciami lgnie do wielkiego, spoconego misia będącego tak na prawdę zlepkiem trzęsącej porami kupy. Niestety na tyle wielkiej, żeby zalewać resztę syfem z braku lepszego zajęcia.
Trzymam kciuki za naszych oraz za sprzymierzeńców w tej nierównej walce.
--- Koniec cytatu ---
co do blobów shit happens - od dawien dawna tak jest aczkolwiem co do pl to nie jest tak zawsze (wojna o delve zaczynala sie tak, ze wskakiwalo 40-50 rail rookhów vs 150 floty nulli secundy) dopiero potem dolecieli test i reszta cfc
a i tak ich pl łoiło zanim doleciało cfc
wiec nie jest prawdą, ze nie da sie walczyć z blobem ryba, jak sa ludzie ogarnięci i FC z jajami to da sie zrobić wszystko (musisz chyba pamietać co bufu z pbn odpierdalało kiedyś w curse) sami przeciez 2-3x liczniejsze floty analnie gwałciliscie :D
(aczkolwiek w liczbach moga byc przeklamania (zanim zostany nazwany oszustem historycznym) mam slaba pamiec ;p)
ZharV:
Zgadzam się z przedmówcą należy jednak jeszcze pamiętać o zorganizowanej, aktywnej oraz chcącej grać pvp grupie graczy, którym ten ogarnięty FC miałby przewodzić.
Niestety nasze organizacje zazwyczaj opierdalają się jak bezrobotny na zasiłku, skupiają się na trollu od centrali do kugu etc no i niestety kerbirnia podszyta Allegro.
P.S. Tytuł tego topicu trąci lekko magalomanią.
Kharim:
--- Cytat: ZharVizjerei w Listopada 03, 2012, 15:19:25 ---P.S. Tytuł tego topicu trąci lekko magalomanią.
--- Koniec cytatu ---
Nie odbieraj nam chociaż chwały!
ZharV:
--- Cytat: Kharim w Listopada 03, 2012, 15:44:42 ---Nie odbieraj nam chociaż chwały!
--- Koniec cytatu ---
OK, pls o wybaczenie :)
Nitefish:
Walka z licznejszym przeciwnikiem to jedno.
Walka z zylion razy liczniejszym przeciwnikiem tu drugie.
Walka z zylion razy liczniejszym przeciwnikiem, który zawsze ma dupochron z blobika capsów i superów to trzecie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej