Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarta Wielka Wojna o Esoterie
Prowe:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Listopada 02, 2012, 18:30:02 ---Generalnie walczymy sami z najwiekszym w historii tej gry bandwagonem PL/TEST/RAIDEN/INIT/TRIBAL/TROLL/OOS/ZOMBIE/YULAI/HGW CO.
--- Koniec cytatu ---
Od jakiegoś czasu intensywnie czytam forum i zauważyłem, że Coven nie ma zbyt wielu fanów więc nic w tym dziwnego, że w końcu ktoś postanowił pozbyć się tego tworu. Mimo wszystko trzymam kciuki i czekam na dalsze newsy, oby bardziej pozytywne. W końcu to chyba jedyny polski alliance, który ma na własność kawałek przestrzeni więc szkoda by było gdyby Was pogonili.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Prowe w Listopada 02, 2012, 19:45:07 ---Od jakiegoś czasu intensywnie czytam forum i zauważyłem, że Coven nie ma zbyt wielu fanów
--- Koniec cytatu ---
C0ven nie ma zbyt wielu fanow na tym forum, to prawda ;) Nie zamierzamy tez wchodzic w zadne uklady z nikim, wiec pewnie nas zaoraja.
SokoleOko:
Hmm... jest jakiś kanał publiczny aliansu? Nie poszczególnych korpów, ale aliansu?
Doom:
bodaj c0ven albo c0ven friends sie zwie :P
Nitefish:
Przykro mi, że już nie mogę aktywnie uczestniczyć w walce z tymi blobującymi lamusami. Liczę na to, że tak jak Unthinkables + Curse + reszta rzucili się na Solarów tak w końcu mniejsi się zjednoczą przeciw szmaciarzom umiejacym tylko latać w bloobie.
Tak to już jest, że jak ktoś zamiast jaj ma 2 rodzynki to ze spuszczonymi gaciami lgnie do wielkiego, spoconego misia będącego tak na prawdę zlepkiem trzęsącej porami kupy. Niestety na tyle wielkiej, żeby zalewać resztę syfem z braku lepszego zajęcia.
Trzymam kciuki za naszych oraz za sprzymierzeńców w tej nierównej walce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej