Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (50/259) > >>

Xeovar:

--- Cytat: hyzwar w Października 31, 2012, 11:00:49 ---To już mniej więcej rozumiem  >:D

TEST to jakiś ultra sojusz?

Blob?

--- Koniec cytatu ---

http://evemaps.dotlan.net/alliances

Test Alliance Please Ignore - prawie 10k charów, aktualnie największy blob, choc GoonSwarm nie jest za bardzo za nimi ;)
Do tego dochodzi cała koalicja dziwnych sojuszu które z nimi mają plusa.

Doom:
TEST = Test Aliance Please Ignor (test to jest ich ticker po prostu) to są takie wanabe goony

SokoleOko:

--- Cytat: hyzwar w Października 31, 2012, 11:00:49 ---To już mniej więcej rozumiem  >:D

TEST to jakiś ultra sojusz?

Blob?

--- Koniec cytatu ---

Stary, jeszcze rok z "historii c0ven" będziesz mógł robić magistra na uniwerku :)

To tak żebyś miał pojęcie o wagomiarze materiału ;)

--- Cytat: WhiteCat w Października 31, 2012, 02:11:57 ---To co Sokole, może jakieś odwiedziny bardziej przyjacielskie?  :P

--- Koniec cytatu ---

Byłem wczoraj w Eso solo, ale mnie Inver Brass popędził... miałem Oracle'a i Dreja na strukturze, ale za każdym razem przylatywała kawaleria i musiałem dokonywać taktycznego odwrotu na z góry upatrzone pozycje ("Kaziu, spieeeeerdaaaaaalaj!").

Domagam się reimbursementu za stracone 2 sety heavy dron. T2 były, w mordę jeża! ;)

[VIDE] Herezja:
Tak Test to blobik czyli duża liczba graczy podążających ślepo za swoimi guru. Taktyka ta się po prostu sprawdza i dlatego jest stosowana (w kupie siła i kupy nikt nie ruszy ];)).

mpp:

--- Cytat: Herezja w Października 31, 2012, 15:52:35 ---Tak Test to blobik czyli duża liczba graczy podążających ślepo za swoimi guru. Taktyka ta się po prostu sprawdza i dlatego jest stosowana (w kupie siła i kupy nikt nie ruszy ];)).

--- Koniec cytatu ---

bombery ruszą :)

najlepszym antyblobem jest ogarnięty FC od bomberów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej