Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Czwarta Wielka Wojna o Esoterie

<< < (47/259) > >>

Xeovar:
Na braki pew pew nie możemy narzekać, a jako naczelny statsiarz sojuszu już się ślinię na myśl o tym jak nam fajnie wyjdzie miesiąc w liczbach - po raz pierwszy od dawna ;)

Xeovar:

--- Cytat: Doom w Października 29, 2012, 11:39:48 ---Xeo przez takie deklaracje rodzą się plotki że to Wy wynajęliście PL żeby orało okolicy coby hostów nie trzeba było daleko szukać :P  (btw iski które na to poszły to oficjalnie puściliście na allegro, czy ktoś ukradł i nie wiadomo kto? ;) >:D )

--- Koniec cytatu ---

Kupiliśmy na allegro, żeby im zapłacić a jak sfarci to jeszcze ich zbanują za RMT ;)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Xeovar w Października 29, 2012, 12:27:34 ---jako naczelny statsiarz sojuszu już się ślinię na myśl o tym jak nam fajnie wyjdzie miesiąc w liczbach - po raz pierwszy od dawna ;)

--- Koniec cytatu ---

jako naczelny statsiarz RAVE chcialbym zauwazyc, ze zajelismy 3 pierwsze miejsca w top killersach w tym miesiacu  8)

zwracam tez uwage na wyczyny naszej nowej australijskiej gwiazdy, ktora solo ownuje cale Period/Paragon http://hq.c0ven.pl/kb/?a=pilot_detail&plt_ext_id=1328177155&view=kills koles jest niesamowity, mam pewne podejrzenia ze lata na dopalaczach...

Generalnie jest zajebiscie, bo jestesmy otoczeni przez wrogow wiec mozemy atakowac w kazdym kierunku. Robimy co chcemy i nikomu nie musimy sie tlumaczyc, mamy w dupie powerbloki i polityke, a mimo to jakos sie trzymamy naszego skrawka galaktyki - wbrew zasadzie, ze EVE to bloby i trzeba przed kims zgiac kark zeby przetrwac, i na przekor wszystkim, ktorzy nam zle zycza i od dawna wieszcza rychly upadek ^^

a 0suf i tak odbijemy

EmiLLos:
No ładnie wybija ten ziomek 480-8 takie stany nice

Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2

Tloluvin:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Października 29, 2012, 12:43:13 ---wbrew zasadzie, ze EVE to bloby i trzeba przed kims zgiac kark zeby przetrwac
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy w EVE zaczela panowac taka zasada? Bo mi zawsze sie wydawalo ze wystarczy byc najwiekszym skur#$%^ w okolicy zeby sasiedzi chcieli sie plusowac  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej